Mainos

Au­to­kor­jaa­mo, joka saa asiak­kail­taan kii­tos­ta jopa rek­la­maa­tio­pro­ses­sis­ta – ”Meille on tär­keää, että hommat tehdään hyvin ja laatu edellä”

Ruskossa sijaitseva Autohuolto Lohilahti on huoleton autokorjaamo, josta saa asiantuntevaa ja täsmällistä palvelua.

Kun vie auton Autohuolto Lohilahdelle huoltoon tai korjattavaksi, tietää aivan varmasti, mitä autolle on tehty.
Kun vie auton Autohuolto Lohilahdelle huoltoon tai korjattavaksi, tietää aivan varmasti, mitä autolle on tehty.

Autohuolto Lohilahti on oululainen autokorjaamo, jonka asiakkaat kuvailevat palvelua adjektiiveilla: erinomainen, asiantunteva, ystävällinen, motivoitunut ja iloinen.

Autohuolto Lohilahti sai alkunsa vuonna 2014, kun Jaakko Lohilahti näki Kalevassa pienen myynti-ilmoituksen toiminnassa olevasta autokorjaamosta. Hän päätti tarttua tilaisuuteen ja perustaa oman autokorjaamon, josta oli ehtinyt haaveilla jo jonkin aikaa.

Ensimmäiset kuusi vuotta Autohuolto Lohilahti toimi Ruskon Laakeritiellä, mutta vuosi sitten korjaamo muutti uusiin ja nykyaikaisiin tiloihin Ruskontien varteen Hiltusenkaarteeseen.

”Hetken aikaa ehdin olla korjaamolla yksin ja sitten isoveli tuli mukaan ensimmäiseksi työntekijäksi. Olimme ensin kahden nosturin korjaamo, ja tällä hetkellä meillä on viisi nosturia, neljä työntekijää sekä huomattavasti isommat ja nykyaikaisemmat tilat kuin aiemmin”, Lohilahti kertoo.

Taivalkoskelta kotoisin oleva Lohilahti aloitti asentajanuransa autokorjaamossa Norjassa. Lohilahti piti erityisesti norjalaisten rennosta ja mutkattomasta asenteesta työntekoon. Sen hän halusi tuoda myös osaksi omaa autokorjaamoaan.

”Kyllä se väkisellä aluksi jännitti, että miten korjaamo lähtee käyntiin. Mutta uskon, että kun tekee hommat rehellisesti ja kunnolla, niin kyllä töitä ja asiakkaita varmasti riittää. Jos ei sillä tavalla onnistu, niin ei onnistu mitenkään”, Lohilahti naurahtaa.

Mahdottoman tyytyväiset asiakkaat

Seitsemän vuoden jälkeen voi sanoa, että töitä on riittänyt.

Jos lukee Googlen arviointeja Autohuolto Lohilahdesta, on helppo todeta, että autokorjaamolla on harvinaisen tyytyväiset asiakkaat. Kiitosta saa ammattimainen ja ystävällinen palvelu, laadukas työnjälki, asioinnin helppous ja joustavuus sekä maksuttoman sijaisauton mahdollisuus.

Asiakkaat ovat antaneet kiitosta jopa siitä, miten hyvin korjaamolla on hoidettu tilanteet, joissa jokin osa korjauksessa onkin mennyt mönkään.

”Jos jotain menee vikaan, se pitää hoitaa selkä suorassa fiksusti ja nopeasti niin kuin kuuluu. Jos asiakkaalla on tullut pian korjauksen jälkeen vikaa autoon, sanon aina, että ei muuta kuin tuo auto tänne, niin katsotaan tilanne uudelleen”, Lohilahti sanoo.

”Minä ajattelen sen niin, että annan asiakkailleni sellaista palvelua, minkälaista itsekin haluaisin saada”, Jaakko Lohilahti sanoo.
”Minä ajattelen sen niin, että annan asiakkailleni sellaista palvelua, minkälaista itsekin haluaisin saada”, Jaakko Lohilahti sanoo.

Jaakko Lohilahden periaatteena on toiminnan läpinäkyvyys. Esimerkiksi loppulasku ei saa tulla asiakkaalle koskaan yllätyksenä.

Huollon voi hinnoitella helposti etukäteen, mutta autoa korjatessa saattaa yllätyksiäkin tulla matkalla vastaan. Jos autoon tulee lisäkorjaustarvetta, autokorjaamolta lähtee aina soitto asiakkaalle ennen kuin mitään päätöksiä tehdään.

”Soitamme aina asiakkaalle ja kerromme, jos korjauksen aikana löytyykin jotain, mitä ei ole osattu ottaa huomioon. Kerromme hinnan ja kysymme, sopiiko, jos hoidamme sen samalla kuntoon vai tehdäänkö se eri kerralla. Jos olemme sopineet asiakkaan kanssa jonkin hinnan ja erillistä puhelua ei ole tullut, niin alussa sovittu hinta pitää varmasti”, Lohilahti sanoo.

Myös työn läpinäkyvyys on tärkeää. Kun asiakas hakee autonsa Autohuolto Lohilahdelta, hänelle kerrotaan seikkaperäisesti, mitä autolle on tehty ja mistä hinta koostuu.

”Jos huomataan, että autoon olisi hyvä tehdä jotain muutakin korjausta lähitulevaisuudessa, niin asentajat helposti kirjoittavat ylös, mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Ja tarvittaessa meille voi aina soittaa jälkikäteen, jos jää jotain kysyttävää”, Lohilahti sanoo.

Autohuolto Lohilahti sijaitsee Ruskossa.
Autohuolto Lohilahti sijaitsee Ruskossa.

Huoleton autohuolto kaikille merkeille

Autohuolto Lohilahti tekee korjausten lisäksi määräaikaishuoltoja kaikkiin automerkkeihin.

Lohilahti on huomannut, että ihmiset haluavat nykyään autokorjaamolta mahdollisimman helppoa ja huoletonta palvelua. Kun auto ilmoittaa huollon tarpeesta, tarvittaessa huollon voi tehdä katsastuksen kanssa samalla kertaa.

Autohuolto Lohilahdella tämä onnistuu. Riittää, kun tuo aamulla auton korjaamolle, ottaa tarvittaessa sijaisauton alle, käy päivän töissä ja hakee työpäivän jälkeen auton huollettuna ja katsastettuna takaisin.

”Meillä itsellämme ei ole katsastusta, mutta voimme käyttää auton katsastuksessa. Ennen katsastusta käymme auton läpi ja katsomme mahdolliset viat kuntoon niin että katsastus menee varmasti läpi”, Lohilahti sanoo.

Suurin osa Autohuolto Lohilahden asiakkaista ajaa seuraavallakin kerralla autonsa Lohilahden autokorjaamoon, kun tarvetta huollolle tai korjaukselle ilmenee.

Siitä Jaakko Lohilahti on iloinen ja otettu.

”On mahtavaa huomata, että asiakkaat luottavat meihin vuodesta toiseen. Meille on tärkeää, että hommat tehdään hyvin ja laatu edellä. Ja minulla on täällä aivan huiput työntekijät, ilman heitä tämä ei onnistuisi.”

Tutustu korjaamoon ja pyydä tarjous auton huolto- tai korjaustöistä osoitteessa www.autohuoltolohilahti.fi.

Yhteystiedot

Autohuolto Lohilahti

Hiltusenkaarre 28

90620 Oulu

p. 010 425 4703

oulurusko@ad-autokorjaamo.fi 

Aukioloajat ja työn vastaanotto: 

ma-pe 8–17