Palkkaerot: Ou­lu­lai­nen pa­lo­mies tienaa satoja euroja vä­hem­män kuin kol­le­gan­sa Jo­ki­laak­sois­sa

Pääkirjoitus: Jos rahaa ei saada lisää, ra­pis­tu­neen tie­ver­kon määrä kasvaa

Luitko jo tämän: Kokenut ta­pah­tu­ma­jär­jes­tä­jä kri­ti­soi Oulun mo­ni­toi­mi­aree­nan jul­kis­ta ra­hoi­tus­ta

Mainos: Kalevan joulutarjous: Kaleva Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Ana­lyy­si: Suomi uhkaa juuttua har­maal­le alueel­le pit­käk­si aikaa – Na­to-ha­ke­muk­sen jät­tä­mi­nen ei vielä tar­koi­ta voittoa suo­met­tu­mi­sen oi­reis­ta

Turkki valmistautuu pitkään kaupankäyntiin Suomen ja Ruotsin liittymisellä puolustusliitto Natoon. Basaarissa hinta kasvaa huutaessa. Eduskunnan Nato-päätöksen jälkeen rummut pärähtelivät toiveikkaasti, mutta nyt jäsenhakemuksen käsittely on jumissa ja Suomi ikävästi odotushuoneessa presidentti Erdoğanin ratkoessa omia ongelmiaan.

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan on johtanut maataan vuodesta 2014. Otteet ovat ominaisia voimaperäiselle ja autoritaariselle johtajalle. Turkin presidentinkanslian välittämässä kuvassa Erdoğan tervehtii kannattajia 29. toukokuuta järjestetyssä seremoniassa, jossa Istanbulin entinen Atatürkin lentokenttä vihittiin kansallispuistoksi.
Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan on johtanut maataan vuodesta 2014. Otteet ovat ominaisia voimaperäiselle ja autoritaariselle johtajalle. Turkin presidentinkanslian välittämässä kuvassa Erdoğan tervehtii kannattajia 29.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.