Kadonneet: Suun­nis­tus­ki­sa sai uuden kään­teen, kun Mu­hok­sen met­säs­tä löytyi Kel­los­ta ka­don­nut nainen

Peruskoulu: Ou­lu­lais­opet­ta­ja kertoo, mikä kä­si­työn ope­tuk­ses­sa meni pieleen

Video: Bussi ajoi tör­keäs­ti päin pu­nai­sia Kai­jon­har­jus­sa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Ana­lyy­si: Onko pe­rus­suo­ma­lai­sis­ta tullut itsensä ke­vyt­ver­sio, joka ei kerää enää kaikkia pro­tes­tiää­niä? – Alue­vaa­lien tulos hyy­dyt­ti Purran pää­mi­nis­te­ri­haa­vei­ta

Perussuomalaisten menestysresepti on ollut maahanmuuttajien ja ilmastokurituksen kritisointi, mikä toimi koronaviruksen leviämiseen asti. Oppositiopuolue ei ole täysillä arvostellut hallituksen koronatoimia. Koronalinja on avannut tilaisuuden uudelle protestiliikkeelle, joka voi vesittää perussuomalaisten eduskuntavaalikannatusta.

Reilut 285 000 ääntä. Sen verran perussuomalaisten kannatus putosi, kun aluevaalien tulosta verrataan eduskuntavaaleihin 2019 ja jätetään Helsinki pois laskuista.

Aluevaaleissa perussuomalaisten äänimäärä oli surkea 206 000. Kun keskusta romahti eduskuntavaaleissa 2019, maaseutupuolue sai kuitenkin 424 000 ääntä.

Perussuomalaiset voi vedota siihen, että väki palaa äänestäjäksi, kunhan heidät houkutellaan liikkeelle eduskuntavaaleissa. Siihen ei kuitenkaan kannata luottaa liikaa.

Kauas jytkyt karkaavat

Perussuomalaiset suuntasi Jussi Halla-ahon johtamana kansallismieliseksi puolueeksi erottuakseen Timo Soinin luomasta yleispopulistisesta puolueesta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.