Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Alpon paluu

sijainti: 49°16,60 P 00°-15,-00 I, Tuuli: NW 3m/s, 24° C, KirkastaLähtö paluumatkalle Caenista perjantaina 11.6.klo 15:00.

Alpo on lähtenyt kotimatkalle ja odottelee Ouisterhamin sulkujen aukeamista. Siitä sitten suoraan merelle kolmeksi päiväksi.
Alpo on lähtenyt kotimatkalle ja odottelee Ouisterhamin sulkujen aukeamista. Siitä sitten suoraan merelle kolmeksi päiväksi.
Kuva: Markus Aalto

sijainti: 49°16,60 P 00°-15,-00 I, Tuuli: NW 3m/s, 24° C, Kirkasta

Lähtö paluumatkalle Caenista perjantaina 11.6. klo 15:00. Tätä kirjoitettaessa ollaan Ouisterhamin sululla odottelemassa sulun aukeamista. Sitten suoraan merelle kolmeksi päiväksi. Sää on edelleen hieno ja mieliala hyvä.

Saimme erittäin ystävällisen kutsun Puolan Gdyniasta, joten poikkeamme mahdollisesti Kielin jälkeen siellä. Vaikuttaa siltä, että Puolan vierailustakin huolimatta olemme Oulun Toppilassa vielä kesäkuun puolella.

Lisää infoa tulee taas, kun yhteys seuraavan kerran toimii. Jatkokertomus "Alpon paluu" on siis alkanut. Pysykää kanavalla!