Luitko jo tämän: Sä­de­sie­ni lymysi Oulun po­lii­si­ta­los­sa, po­lii­sin yk­si­näi­nen tais­te­lu päättyi äl­lis­tyt­tä­vään voit­toon kor­keim­mas­sa oi­keu­des­sa

Pääkirjoitus: Kou­lu-uh­kauk­set eivät koskaan ole hyvää "läp­pää"

Kalevan podcastit: Raksila on isojen muu­tos­ten edessä, mutta min­kä­lais­ten?

Alpo saapui ko­ti­sa­ta­maan

Hinaaja M/S Alpo lipui Toppilan kotisatamaan juhlalipuin ja torven töräyksin torstaina kello yksitoista. Satamassa odotti iloinen joukko miehistön omaisia, ystäviä ja muita Alpon edesottamuksia Normandian matkalla seuranneita.

Hinaaja M/S Alpo lipui Toppilan kotisatamaan juhlalipuin ja torven töräyksin torstaina kello yksitoista. Satamassa odotti iloinen joukko miehistön omaisia, ystäviä ja muita Alpon edesottamuksia Normandian matkalla seuranneita. Piispa Olavi Rimpiläinen toivotti matkalaiset tevetulleeksi ja luki rukouksen merenkulun historiaan kuuluvalla tavalla. Myös kaupunginhallituksen puheenjohtaja Matti Pikkarainen tervehti Alpoa ja miehiä.

"Utopistiselta tuntunut haave on nyt toteutettu", navigaattori Markus Aalto kommentoi hyvin onnistunutta matkaa.

"Olemme nähneet mihin alus ja miehistö pystyvät kun Perämerellä tuulee 20 metriä sekunnissa. Alpo on hyvässä kunnossa. Matkalla tapaamamme ihmiset eivät aina jaksaneet uskoa, että olemme tulleet Oulusta asti", Alpon päällikkö Jarkko Ekman kehui.