koronarokote: Kaikki ai­kui­set saavat kol­man­nen ro­ko­te­an­nok­sen Oulussa

Kolumni: Valtaa siirtyy heille, joita sun­nun­tai­na ää­nes­te­tään

Alice Cooper Qstoc­kiin – ­kau­pun­ki­fes­ta­rin li­pun­myyn­ti alkaa

Alice Cooper esiintyy ensimmäistä kertaa Qstockissa, mutta hän on konsertoinut Oulun Kuusisaaressa samalla festivaalialueella vuonna 1990, jolloin hän esiintyi Kuusrockissa.

Alice Cooper tulee ensi kesänä Qstockiin. Arkistokuva.
Alice Cooper tulee ensi kesänä Qstockiin. Arkistokuva.

Qstock-festivaali on julkaistanut uusia esiintyjiä tämän kesän ohjelmistoonsa. Tunnetuin ulkomaanvieras on kuudella vuosikymmenellä musiikkia tehnyt yhdysvaltalainen Alice Cooper.

Alice Cooper esiintyy ensimmäistä kertaa Qstockissa, mutta hän on konsertoinut Oulun Kuusisaaressa samalla festivaalialueella vuonna 1990, jolloin hän esiintyi Kuusrockissa. Alice Cooper esiintyi myös Oulun Teatrialla vuonna 2009.

Qstockin muita uusia artistibuukkauksia ovat brittilaulaja JP Cooper, ruotsalais-tanskalainen Amaranthe, Alankomaiden The Charm The Fury, ruotsalainen Imperial State Electric, sekä Haloo Helsinki!

Esiintymisensä Qstockissa ovat varmistaneet myös Chisu, Antti Tuisku, Kaija Koo, JVG, Michael Monroe, Roope Salminen & Koirat, SANNI, Ellinoora, Egotrippi, Stam1na, Radiopuhelimet, Turmion Kätilöt, Pauli Hanhiniemen Retkue, Apulanta, Atomirotta, Jenni Vartiainen, Battle Beast ja Teflon Brothers.

Aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat yhdysvaltalainen Marilyn Manson, Profeetat ja kanadalainen Danko Jones.

Ohjelma täydentyy vielä ulkomaisilla ja kotimaisilla esiintyjillä kevään mittaan.

Qstockin lipunmyynti käynnistyi tänään klo 9.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 28.-29.7.2017. Kahden päivän aikana festivaalilla esiintyy kuudella lavalla yli 60 esiintyjää.

Qstock on ollut loppuunmyyty jo neljänä kesänä peräkkäin. Viime vuonna tapahtuma keräsi 32 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

Lue, mitä Alice Cooper lupasi ennen vuoden 2009 Oulun-keikkaansa.