Koronavirus: Ko­ro­na­ra­joi­tus­ten pois­tu­mi­nen näkyy sai­raa­la­hoi­don tar­pees­sa ja leik­kauk­sia on jou­dut­tu pe­ru­maan OYSissa

Vanhat kuvat: Oulun Rat­sas­ta­jien tarkat har­joi­tuk­set – rat­sas­tus­kil­pai­lut hou­kut­te­li­vat run­saas­ti yleisöä Oulun Po­kaa­liin

Af­tonb­la­det: Gö­te­bor­gin rä­jäh­dyk­ses­tä epäilty mies on löy­ty­nyt kuol­lee­na vedestä Ruot­sis­sa

Göteborg
-
Kuva: BJORN LARSSON ROSVALL/TT

Ruotsissa Göteborgin räjähdyksestä epäilty viisikymppinen mies on löytynyt kuolleena vedestä, kertoo ruotsalainen iltapäivälehti Aftonbladet.

Kansainvälisesti etsintäkuulutettu mies löytyi Göteborgista aamupäivällä. Ilmoitus hukkuneesta ihmisestä tuli kello 10.30 Suomen aikaa.

Göteborgin keskustassa sijaitsevassa talossa sattui viime viikon tiistaina aamulla räjähdys, jossa 16 ihmistä haavoittui, neljä heistä vakavasti. Räjähdystä seurasi tulipalo.

140 huoneiston talon vähiten kärsineiden rappukäytävien asukkaat ovat päässeet asuntoihinsa hakemaan tavaroitaan. Kiinteistöstä vastaavan yhtiön mukaan kukaan ei voi tällä hetkellä asua talossa.

Kiinteistöyhtiöllä ei ole vielä arviota, milloin asukkaat voisivat palata koteihinsa. Vesi- ja lämmitysjärjestelmät vaurioituivat räjähdyksessä ja tulipalossa. Yhtiön edustajan mukaan esimerkiksi sähkö, vesi ja lämmitys pitää kytkeä uudelleen ennen kuin asukkaat voivat palata koteihinsa.

Kiinteistön asukkaat ovat hakeutuneet tilapäismajoitukseen hotelleihin sekä ystävien luokse.