Kouluruoka: Oulun kou­luis­sa tar­jot­tu oudon ha­jui­nen jau­he­li­ha­keit­to tut­ki­taan la­bo­ra­to­rios­sa

ADHD: Oulussa ke­hi­tet­tiin peli, joka voi jopa pal­jas­taa lapsen ADHD:n

Sirkus: Kahden lapsen äiti sai syk­syl­lä puhelun ja päätti karata sir­kuk­sen matkaan

Mainos: Markkinointitoimisto Kolmas Polvi etsii markkinoinnin asiantuntijaa - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Yrit­tä­mi­seen tulee kan­nus­taa kol­huis­ta huo­li­mat­ta – menneen puo­len­tois­ta vuoden aikana Suo­mes­sa on yri­tet­ty enemmän kuin ai­koi­hin

Menneen puolentoista vuoden aikana Suomessa on yritetty enemmän kuin aikoihin. On yritetty pitää nenä, tai edes snorkkelin pää pinnalla niin, ettei muuta ole mieleen mahtunut.

Yrittäjän pitkäaikainen suunnitelma on tarkoittanut lähinnä sitä, että jospa happea riittää itselle ja työntekijöille seuraavaan päivään. Yrityksiä on aina syntynyt ja kuollut, mutta viime ajat ovat sekoittaneet peliä ja muuttaneet sen sääntöjä.

Mennyt vuosi on ollut monelle yrittäjälle raskas. Puhun itse liikunta-alasta sen moninaisia koukeroita seuranneena, mutta kokemus lienee yhteinen muun muassa ravintola-, matkailu- ja kulttuurialan kanssa, sekä kaikkien niiden alojen ja yritysten kanssa, jotka ovat osa tätä verkostoa.

Yrittäjyyteen kuuluu aina tietty riski. Yrityksen perustamisvaiheessa yrittäjä hyväksyy, että hänen vastuullaan on kantaa muun muassa strateginen, taloudellinen ja operatiivinen riski.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.