Ylioppilaat: Ou­lu­lai­nen Lauri Lohi kertoo, miten hän kir­joit­ti täydet pisteet äi­din­kie­len ko­kees­ta

Unelma Hietasaaressa: Ou­lu­lais­per­he re­mon­toi vanhan puu­ta­lon oman nä­köi­sek­si

Valmistuneet: Ou­lu­lai­nen kuk­ka­kaup­pay­rit­tä­jä myy tänä vii­kon­lop­pu­na lähes tuhat ruusua – lue, miten kukan saa säi­ly­mään pi­dem­pään

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Yrit­tä­jyys­kas­va­tus­ta tar­jol­la nyt kai­kil­le vuo­si­luo­kil­le kou­luis­sa

On sanottu, että laman lapsia ja nykyisiä korona-ajan nuoria yhdistää näköalattomuus, sillä tulevaisuutta ei voi suunnitella kovin pitkälle. Monet ovat kysyneet, miten voisimme auttaa nuoria uskomaan tulevaisuuteen ja löytämään oman paikkansa. Tätä mekin olemme Talous ja nuoret TATissa pohtineet.

Tämän vuoden alusta lähtien TAT tarjoaa Yrityskylän sopimuskunnille ilman lisämaksua opetussuunnitelman mukaiset oppituntisisällöt kaikille vuosiluokille yrittäjyyskasvatuksen kouluopetukseen.

Yrittäjyyskasvatus eli työelämä-, talous- ja yrittäjyystaitojen opetus on ollut osa opetussuunnitelmaa kouluissa vuosien ajan, vaikka tämän nimisiä oppiaineita lukujärjestyksistä ei löydy.

"Talous ja nuoret TATin kokonaisuus varmistaa, että jokainen nuori innostuu työelämästä, oppii hallitsemaan omaa talouttaan ja tahtoo toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä."

Talous ja nuoret TATin Yrityskylän oppitunnit koulussa sekä päivä pienoisyhteiskunnassa ovat tälläkin alueella olleet yksi merkittävimmistä keinoista tuoda tulevaisuuden kannalta tärkeitä taitoja lapsille ja nuorille.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.