Luitko jo tämän: Sä­de­sie­ni lymysi Oulun po­lii­si­ta­los­sa, po­lii­sin yk­si­näi­nen tais­te­lu päättyi äl­lis­tyt­tä­vään voit­toon kor­keim­mas­sa oi­keu­des­sa

Pääkirjoitus: Kou­lu-uh­kauk­set eivät koskaan ole hyvää "läp­pää"

Kalevan podcastit: Raksila on isojen muu­tos­ten edessä, mutta min­kä­lais­ten?

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Yh­teis­kun­ta tar­vit­see muis­tiys­tä­väl­li­siä tekoja – kai­pai­si­ko joku lenkki- tai kah­vi­seu­raa tai vain pientä ru­pat­te­lu­het­keä?

Nykyajan kiireisessä elämänmenossa saattavat unohtua monet tärkeät asiat, kuten toisista välittäminen ja lähimmäisenrakkaus. Ne ovat kuitenkin osa ihmisyyden ydintä, eivätkä vaadi erityistaitoja. Välittämällä toinen toisistamme teemme maailmasta pala palalta vähän paremman paikan meille jokaiselle.

Viime aikoina olemme saaneet lukea onnellisia ja huojentavia uutisia kadonneiden henkilöiden löytymisestä. Nämä tarinat ovat koskettaneet meitä paljon. Liikuttavaa on sekin, miten monet vapaaehtoiset ovat halunneet jättää sivuun omat kiireensä ja lähteä mukaan etsintöihin. Se kertoo siitä, että edelleen ihmisillä on sydän paikallaan ja halua auttaa lähimmäisiään.

Erityiskiitos kuuluu tässä yhteydessä Vapaaehtoiselle Pelastuspalvelu Vapepalle, jonka koulutetut hälytysryhmät ja lukuisat vapaaehtoiset tukevat viranomaisia muun muassa kadonneiden etsinnöissä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.