Apteekki: Lääk­kei­tä saa pian ti­lat­tua Wol­til­la kotiin

Live: Seuraa Voi­mis­te­lu­päi­vien lä­he­tyk­siä Ou­lu­hal­lis­ta suorana tästä

Kesäloma: Ke­sä­ta­pah­tu­mia lap­sil­le ja per­heil­le Oulussa ja lä­hi­seu­dul­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Yhdellä kult­tuu­ri­alueel­la kiel­let­ty ruoka voi olla toi­sel­la alueel­la juh­la­il­lal­li­sen ko­ho­koh­ta

-
Kuva: Miila Kankaanranta

Joka kulttuurissa on ruoka-aineita, joita ei sovi syödä. Näin on siitä huolimatta, että ihminen voi elimistönsä puolesta käyttää hyväksi sekä kasviksia että eläinperäistä ruokaa.

Lapin yliopiston finanssioikeuden professori Leila Juanto ja finanssioikeuden emeritusprofessori Esko Linnakangas käyvät kiellettyjä ruokia läpi vastikään ilmestyneessä Synti- ja haittaverokirjassa.

– Ainoastaan sulamattomien ja myrkyllisten aineiden tiukka välttäminen on fysiologisesti perusteltua.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.