Syysloma: Oulun kau­pun­ki tarjoaa lap­sil­le ja nuo­ril­le mo­nen­lais­ta te­ke­mis­tä syys­lo­mal­la

Pääkirjoitus: Fen­no­voi­man säh­köl­le olisi ky­syn­tää – mutta koko hank­keen us­kot­ta­vuus horjuu

Mainos: Kalevan syys­lo­ma­tar­jous 5 viikkoa diginä ja pai­net­tu­na! Tilaa tästä.

Vuoden 2020 Ro­tu­vaa­ri-ar­vo­ni­mi myön­net­tiin ra­vin­to­loit­si­ja Sa­ri-He­le­na Fors­ma­nil­le – pyö­rit­tä­nyt ra­vin­to­loi­ta Oulun kes­kus­tas­sa 1990-lu­vun alusta lähtien

Oulun Liikekeskus ry:n hallitus on myöntänyt vuoden 2020 Rotuvaarin arvonimen ravintola Puistolan yrittäjä Sari-Helena Forsmanille. Arkistokuva.
Oulun Liikekeskus ry:n hallitus on myöntänyt vuoden 2020 Rotuvaarin arvonimen ravintola Puistolan yrittäjä Sari-Helena Forsmanille. Arkistokuva.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Oulun Liikekeskus ry on valinnut vuoden 2020 Rotuvaariksi ravintoloitsija Sari-Helena Forsmanin. Forsman on järjestyksessään 35. Rotuvaari-arvonimen saaja.

Liikekeskus ry. myöntää Rotuvaarin arvonimen vuosittain ansioituneelle henkilölle, joka on aktiivisesti toiminut Oulun keskustassa ja ratkaisevalla tavalla ollut kehittämässä sen toimintaa.

Pannu-, Puistola- ja Cantina-ravintoloiden yrittäjänä tunnettu Forsman on toiminut ravintoloitsijana Oulun keskustasta jo vuodesta 1992 lähtien. 

Forsmanin Buca-Rest Oy palkittiin myös vuonna 2019 Business Oulu -liikelaitoksen Stiiknafuulia-yrityspalkinnolla.