Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Kisa vaalien yk­kös­pai­kas­ta on nyt huip­pu­ki­reä, ja siksi pienet mo­kai­lut tai on­nis­tu­mi­set voivat rat­kais­ta lop­pu­tu­lok­sen

Rikokset: Yli­vies­kan kou­lu­puu­ko­tuk­ses­ta epäilty van­git­tu

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Vuoden 2020 Ro­tu­vaa­ri-ar­vo­ni­mi myön­net­tiin ra­vin­to­loit­si­ja Sa­ri-He­le­na Fors­ma­nil­le – pyö­rit­tä­nyt ra­vin­to­loi­ta Oulun kes­kus­tas­sa 1990-lu­vun alusta lähtien

Oulun Liikekeskus ry:n hallitus on myöntänyt vuoden 2020 Rotuvaarin arvonimen ravintola Puistolan yrittäjä Sari-Helena Forsmanille. Arkistokuva.
Oulun Liikekeskus ry:n hallitus on myöntänyt vuoden 2020 Rotuvaarin arvonimen ravintola Puistolan yrittäjä Sari-Helena Forsmanille. Arkistokuva.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Oulun Liikekeskus ry on valinnut vuoden 2020 Rotuvaariksi ravintoloitsija Sari-Helena Forsmanin. Forsman on järjestyksessään 35. Rotuvaari-arvonimen saaja.

Liikekeskus ry. myöntää Rotuvaarin arvonimen vuosittain ansioituneelle henkilölle, joka on aktiivisesti toiminut Oulun keskustassa ja ratkaisevalla tavalla ollut kehittämässä sen toimintaa.

Pannu-, Puistola- ja Cantina-ravintoloiden yrittäjänä tunnettu Forsman on toiminut ravintoloitsijana Oulun keskustasta jo vuodesta 1992 lähtien. 

Forsmanin Buca-Rest Oy palkittiin myös vuonna 2019 Business Oulu -liikelaitoksen Stiiknafuulia-yrityspalkinnolla.