
Oulun Liikekeskus ry:n hallitus on myöntänyt vuoden 2020 Rotuvaarin arvonimen ravintola Puistolan yrittäjä Sari-Helena Forsmanille. Arkistokuva.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen
Oulun Liikekeskus ry on valinnut vuoden 2020 Rotuvaariksi ravintoloitsija Sari-Helena Forsmanin. Forsman on järjestyksessään 35. Rotuvaari-arvonimen saaja.
Liikekeskus ry. myöntää Rotuvaarin arvonimen vuosittain ansioituneelle henkilölle, joka on aktiivisesti toiminut Oulun keskustassa ja ratkaisevalla tavalla ollut kehittämässä sen toimintaa.
Pannu-, Puistola- ja Cantina-ravintoloiden yrittäjänä tunnettu Forsman on toiminut ravintoloitsijana Oulun keskustasta jo vuodesta 1992 lähtien.
Forsmanin Buca-Rest Oy palkittiin myös vuonna 2019 Business Oulu -liikelaitoksen Stiiknafuulia-yrityspalkinnolla.