Metsästys: Poh­jois-Poh­jan­maal­le myön­net­tiin luvat 25 il­vek­sen kaa­ta­mi­seen

Huumerikokset: Oikeus tuo­mit­si eh­dot­to­mia van­keus­ran­gais­tuk­sia tör­keis­tä huu­maus­ai­ne­ri­kok­sis­ta Oulussa

Mainos: Kalevan ti­laa­jan kump­pa­ni­etu­na liput puoleen hintaan Kär­pät-Pe­li­cans ke 27.10. peliin.

Tilaajille

Voit­ta­via vink­ke­jä maskin takaa – Suomen len­to­pal­lo­maa­jouk­kueen ou­lu­lai­nen apu­val­men­ta­ja Sami Kurt­ti­la tutkii ja myös löytää vas­tus­ta­jien heikot kohdat: "Pitää nukkua sitten, kun EM-ki­sat ovat ohi"

Kotimaassa Midaksen kultaisella kosketuksella operoinut Kurttila aikoo tulevaisuudessa palata myös päävalmentajan tehtäviin. Mieluiten jossain ulkomailla.

Sami Kurttilan kokemus on Suomen maajoukkueelle iso voimavara. Pelien aikana apuvalmentajalla on vaihtopenkillä kädet täynnä töitä.
Sami Kurttilan kokemus on Suomen maajoukkueelle iso voimavara. Pelien aikana apuvalmentajalla on vaihtopenkillä kädet täynnä töitä.
Kuva: Kalle Parkkinen

Suomen maajoukkueen huippuvireiset pelaajat Antti Ronkainen ja Urpo Sivula sekä päävalmentaja Joel Banks ovat EM-kisoissa suurimman huomion kohteena. Yksi tärkeimmistä menestyksen mahdollistajista istuu otteluiden aikana vaihtopenkillä maski kasvoillaan ja tabletti kädessään.

Maajoukkueen oululainen apuvalmentaja Sami Kurttila on Banksin oikea käsi ja moniosaaja, jonka vastuualue ryhmän toiminnassa on hämmästyttävän laaja.