Tilaajille

"Viime vuosi oli karmea" – Lehto Groupin kova kasvu sai johdon eu­fo­riaan ja teki yli­mie­li­sek­si, eikä va­roit­ta­via ääniä kuun­nel­tu, myöntää toi­mi­tus­joh­ta­ja Hannu Lehto

Kahdet yt-neuvottelut ja kolme tulosvaroitusta. Tulos on kirpaissut kipeästi Hannu Lehtoa, joka ei 34-vuotisen yrityshistoriansa aikana ole koskaan aiemmin kokenut tappiollista vuotta. Eikä hän toista halua.

– Olemme oikealla polulla strategian tavoitteiden saavuttamisessa, mutta silti polun alkupäässä. Ja reitti on kuoppainen ja mutkainen, Hannu Lehto toteaa. –Uskon että olemme oikealla polulla strategian tavoitteiden saavuttamisessa. Mutta olemme polun alkupässä, ja reitti on kuoppainen ja mutkainen, Hannu Lehto toteaa.¿
– Olemme oikealla polulla strategian tavoitteiden saavuttamisessa, mutta silti polun alkupäässä. Ja reitti on kuoppainen ja mutkainen, Hannu Lehto toteaa.
– Olemme oikealla polulla strategian tavoitteiden saavuttamisessa, mutta silti polun alkupäässä. Ja reitti on kuoppainen ja mutkainen, Hannu Lehto toteaa.
Kuva: Kirsi Junttila

Kahdet yt-neuvottelut ja kolme tulosvaroitusta. – Ehkäpä tämä organisaatio tarvitsi pysähtymistä, että asioita on tehtävä oikein. On muututtava ja uudistuttava, eikä tehdä kuten aina ennen, arvioi Hannu Lehto. 

– Viime vuosi oli karmea, toteaa Lehto Groupin toimitusjohtaja Hannu Lehto.

Kaikkien mittareiden mukaan niin olikin. Konsernissa käytiin kahdet yt-neuvottelut ja annettiin kolme tulosvaroitusta. Tammi-syyskuun liikevaihto laski lähes 19 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna ja liiketappiota tuli 41,9 miljoonaa euroa. Luvuista puuttuu viimeinen vuosineljännes.