Viihde

Päivän lef­fa­poi­min­nat: Nainen muuttuu yhdessä yössä keski-ikäiseksi keskelle aviokriisiä

Rakkautta Pariisissa -elokuvassa Juliette Binoche on Marie, joka huomaa yllättäen elämästään pyyhkiytyneen pois ja unohduksiin 15 vuotta.
Viihde 13.1.2019 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Rakkautta Pariisissa

** Tartu hetkeen, tai käy kuten Mariella. Yksien yöunien jälkeen 26-vuotiaan naisen nuoruus vaihtuu keski-ikään ja aviokriisiin. Sylvie Testudin romanttisella draamakomedialla on asiaa, mutta hailakaksi se jää. Tämän lajin kevyet fantasiat vaativat kai amerikkalaista lapsenmieltä todella toimiakseen. Kokeneet Juliette Binoche ja Mathieu Kassovitz pitävät onneksi huolen, ettei elokuva jää ihan charmia vaille. (Ranska/Luxemburg 2012)

Hero sunnuntai 13.1. klo 12.15

The Ghost Writer

*** Haamukirjailijat ovat yleensä ihan eläviä, päteviä sanankäyttäjä, jotka naputtelevat muistelmia kirjoihin ja kansiin, kun muistelijat itse eivät ehdi tai osaa. Semmoisen homman ottaa Ewan McGregor vastaan Roman Polanskin poliittisessa juonittelujännärissä. Pierce Brosnan on Britannian entinen pääministeri, jonka tarjoama kirjoituskeikka on vielä hämärämpi kuin aluksi luulisikaan. Edellinen yrittäjäkin on jo vainaa. (Britannia 2010)

Hero sunnuntai 13.1. klo 20.50

Pahan oma

*** Joskus, mutta vain joskus, mökötys kannattaa. Harrison Fordin ja Brad Pittin egot eivät kuulemma oikein mahtuneet yhtä aikaa filmauspaikalle, kun Alan J. Pakulan jännäriä purkitettiin. Takakireys ja alta kulmain kyräily sattuvat kuitenkin sopimaan pahojen aavistusten tarinaan, jossa newyorkilainen poliisi hyväuskoisuuttaan tarjoaa kotisijaa IRA:n terroristille. Velvollisuudet ja vastuut käyvät hämäriksi kuin itsestään. (USA 1997)

Kutonen sunnuntai 13.1. klo 21.00

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

9:16
Merihädässä ollut norjalaisristeilijä kulkee taas ja matkustajia evakuoidaan – kapteeni on lehtitietojen perusteella suomalainen
9:12
Sikalarakennuksen katto sortunut osittain Ristijärvellä – sortuneella alueella noin 200 sikaa, eläinvahingoista ei tietoa
9:00
Essee: Syön tästedeskin lihaa, autoilen ja lennän – emme tarvitse elämäntapapoliiseja Tilaajille
9:00
Analyysi: Vaalikampanjoista loppuivat repivät aiheet, koska kukaan ei halua suututtaa Sdp:tä
9:00
Mahdollisuus antaa lapselle neljä etunimeä ei aiheuttanyt ryntäystä maistraattiin – uutena ilmiönä lapselle halutaan hakea yhteinen sukunimi Tilaajille
8:26
Vanhat kuvat: Saariselän monotansseissa riitti tunnelmaa – tunturialuetta ehostettiin EU-huippukokousta varten
8:19
Jo kertaalleen palaneen omakotitalon rauniot syttyivät uudelleen Posiolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon kuntaa länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono aluksi Kainuun maakunnassa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio, Kemijärvi ja Salla lumi- tai räntäsateen ja lumisten teiden vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

PEKKA HAAVISTO

300 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tulonsiirrot rikkailta köyhille....

Viimeisin kina oli 12:sta eurosta, joka johtui työeläkemaksusta? Kuten tunnettua alle 15 000€ vuodessa tienatusta ei mak... Lue lisää...
Sopotti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image