Viihde

Netflix aloitti Suomessa, katsojat pettyivät antiin

Viihde 18.10.2012 10:37 | Päivitetty 18.10.2012 11:00
Kaleva

Elokuvia ja tv-sarjoja netissä tarjoava Netflix on aloittanut toimintansa Suomessa tänään torstaina.

Ensireaktio palvelusta oli sosiaalisen median käyttäjille karvas pettymys. Twitterissä kaivattiin muun muassa elokuvista Sormusten herraa, Titanicia ja James Bondeja sekä sarjoista Simpsoneita ja HBO-kanavan laatusarjoja.

Tarjontaa kuvailtiin muun muassa huonoimmaksi koukuksi mihinkään palveluun koskaan.

Myös Facebookissa Netflixin profiilissa Netflixin avaukseen suhtaudutaan nihkeästi. Käyttäjät ovat innoissaan, että palvelu on auki ja toimii, mutta palvelussa olisi toivottu olevan uudempia elokuvia ja sarjoja.

Blogisivusto Lily kuvailee Netflixiä mukiinmeneväksi, vaikkei palvelusta uusia tv-sarjakausia tai tuoreita elokuvia löydykään.

Luottokorttitietojen vaatiminen närkästyttää testaajia

Palvelun kuukausihinta tarkentui tänään 7,90 euroon. Spotify Premiumin käyttäjille loppuvuosi on ilmainen, ja käyttäjille on Netflixin mukaan ilmoitettu sähköpostitse. Tosin sosiaalisessa mediassa hermoillaan, ettei kaikille käyttäjille ole infoa tullut ja pelätään, että ilmainen loppuvuosi meni sivu suun.

Ensimmäistä kuukautta tarjotellaan kaikille maksuttomana. Tosin palvelu vaatii käyttäjän luottokorttitiedot, mikä herättää sosiaalisessa mediassa hämmästystä ja pelkoa, että jossain vaiheessa käyttäjää kuitenkin veloitetaan palvelusta.

Netflix toimii Windowsin ja Macin ohella myös useilla muilla alustoilla. Tuettujen alustojen listalta löytyvät mm. Nintendo Wii, Xbox 360, PS3, Android, iOS, useat Blu-ray -soittimet sekä useimmat SmartTV:t.

Viasatin hinta tippui, HBO vielä tulossa

Netflixin tulo markkinoille sai Viasatin pudottamaan torstaina elokuvapalvelunsa Viaplayn hintaa.

Markkinoille on syksyn mittaan tulossa myös amerikkalaisen laatusarjoistaan tunnetun HBO:n tv-kanava. HBO tarjoaa tilaajille ohjelmaa sekä television että netin välityksellä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (71)

Mitä järkeä lisätä elokuva sarjan seuraava osa ja poistaa edellinen? -(Hobitti)
Siinä ei ole mitään järkeä, simppelisti tyhmää. Elokuvat voisi katsoa ilmaiseksikin, ja jatkossa voisi vaikka harkitakkin kun on niin kelvoton viihteen lähde.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulee vähän vuokrattua elokuvia, mutta sillon kun vuokraan on tarjoaja Headweb. Riittää minulle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis netflix on loisto palvelu! Itse katson paljon elokuvia ja minusta tuolta löytyy kyllä vaikkakin jonkin verran vanhoja leffoja, mutta HYVIÄ leffoja. Ja hemmetin hyviä sarjojakin kuten Breaking Bad (paras sarja koskaan), Fringe, Walking Dead jne...

ja käyttölittymä toimii just niin kun pitääkin.

Kiitti!

7.99 ei oo siis hinta eikä mikään...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yleveromme ei ole 300 egeä vaan maksimissaan 140, joka on muuten meikäläiselle 100 egeä vähemmän kuin tänä vuonna. Kiitos siitä kuuluu teille, jotka kiersitte veroja ja pakotitte järjestämään asian veron avulla!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole tarvinnut tv:tä diki dikin jälkeen, nyt on pakko hommata tv, perkele.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

yle vero 140€ per veronmaksaja. meidän perheessä 3 aikuista, yle vero yhteensä 420 €

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liityin myös Netflixiin ja olen muuten tyytyväinen parin päivän kokeilun perusteella, mutta kotimaisia elokuvia ja sarjoja saisi olla enemmän. ehkä niitä ajan saatossa tulee.
Tuo varausmaksu on vain yhden euron, mutta siitä en ainakaan huomannut mitään ennakkotietoa. Se vaan on varttu verkkopankissa kun nyt huomasin.
Minulla toimi tilaukseen tavallinen Visa Debit kortti.

Palvelu sai tästäkin täydet pisteet, koska ei vaadita luottokorttia, tai virallista pankkikorttia. siis pelkkä käteiskortti kelpaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse olen tykännyt Netflix-palvelusta. Tarjontaa on runsaasti ja monipuolisesti. Aikomus jatkaa tilausta kokeiluajan päätyttyä. En todellakaan kerkeä katsomaan kaikkia haluamiani lempisarjoja tai -elokuvia kuukauden sisällä. Jatkossa toivon sopivasti uusiutuvaa elokuva/sarja-tarjontaa, jotta voin jatkaa tilausta hyvällä mielellä pitempäänkin...Palvelu tuo rahat takaisin jo muutamalla haluamallani elokuvalla...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

juuri sisksi, kun piti olla ilmainen eka kuukausi, mutta kas- annappakortin tiedot - no annoin,mutta tarkoituksella sellaisen missä ei ole kuin pari euroa - on hätävara tytön avustamista vaarten - no "kortilla ei ole katetta joten palvelua ei voi antaa"
- se siitä ilmaisesta kokeilusta

täyttä huijausta, joten varokaa ihmiset - rahat lähtee!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"täyttä huijausta, joten varokaa ihmiset - rahat lähtee!!!"

Täyttä paskaa taas Kalevan kommenteissa. Ei lähde yhtään mitään. Ainuttakaan veloitusta ei ole vielä näkynyt, eikä ole näkynyt kenelläkään muulla. Netflixin kokoisella firmalla ei ole varaa laskutussekoiluihin.

Netflix, kuten moni muukin, saattaa tehdä debit-korteille katevarauksen ja siinä ei ole mitään kummallista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tykkään kyllä Netflixistä. Sieltä löytyy monia suosikkitsarjojani, kuten Arrested Development ja Chuck. Onpa tullut sieltä myös katsottua monta sellaista klassikkoelokuvaa, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet näkemättä (esim. Pretty Woman). Hintansa väärti siis vähintään ;)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meillä menee aina parikymppiä jos koko perhe lähtee makuuniin. Nyt ei enää tarvitse. Ihan hyvä palvelua, voittaa ainakin perinteisen maksu-tv palvelun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse ainakin olen tyytyväinen ko palveluun. Leffat tosin saisi olla uudempia mutta kyllä noita vanhojakin kuten conehead katsoo mielellään uudestaan. Netflix pelasti jopa viikon jonka maksin sairaana kotona.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (71)

Uutisvirta

21.7.
Oululainen Tommi Kostekivi nappasi Iskelmämestarin tittelin Kiuruvedellä – "Onhan tämä hassua, koska kilpailussa oli kova taso"
21.7.
Presidentti Volodymyr Zelenskyin puolue otti parlamentin hallintaansa Ukrainan sunnuntaisissa vaaleissa
21.7.
Alkava viikko voi tuoda Ouluun jopa 30 asteen helteet – odotettavissa hellevaroitus
21.7.
Siirtolapuutarhan mökkien ovet avautuivat vierailijoille, katso kuvia
21.7.
Äimäraution siirtolapuutarhassa oli sunnuntaina avoimien ovien päivä – siskosten mökissä värimaailma rakentuu turkoosin lipaston ympärille
21.7.
Irlannin Lowry tuuletti tuulisessa Pohjois-Irlannissa golfin major-voittoa, Korhonen 63. sijalle
21.7.
Keskittymisen mestari Lasse Virén elää vapaaherrana – "Suhteeni liikuntaan on huono", toteaa nelinkertainen olympiavoittaja

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio ja Tervola.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Etelä-Lapissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Koominen sijoitusneuvoja

Aika rankka yleistys tuo, että uuden auton ostaminen ilman, että vastaavaa käytettyä on saatavilla, olisi pelkkää näyttä... Lue lisää...
Autokaupoille

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image