Mielipiteet: Mihin tar­vit­sem­me yliop­pi­las­kir­joi­tuk­sia?

Urheilu: Mün­che­nin EM-päi­vä­kir­ja: Kas­vo­mas­kien paluu

Verk­ko­kau­pas­sa on myyn­nis­sä 650 kilon La­pin­jär­kä­le - minkä vuoksi?

Kodin Terran verkkokaupassa on myynnissä 650 kiloinen Lapinjärkäle. Hintaa kivelle tulee kotiin kuljetettuna 1 300 euroa.

-

Kodin Terran verkkokaupassa on myynnissä 650 kiloinen Lapinjärkäle. Hintaa kivelle tulee kotiin kuljetettuna 1 300 euroa. Lapinjärkäleen myynnistä verkkokaupassa uutisoi torstaiaamuna Lapin Kansa.

Miksi Kodin Terran verkkokaupassa on myynnissä 650 kilon Lapinjärkäle, S-verkkopalvelut oy:n toimitusjohtaja Ilkka Brander?

Tämä on lähinnä tällainen kokeilu yhteistyökumppanimme kanssa. Verkossa voi kokeilla huomattavasti näppärämmin asioita. Siellä voi testata, onko tuotteella kysyntää, ja voisiko sen mahdollisesti tuoda myymälöihinkin. Täyty muistaa, että verkossa ei päde se kaupan logiikka, että pitää ostaa 100 kappaletta 650 kilon järkäleitä varastoon, vaan asioita voi kokeilla.

Onko kivi todellakin yksittäiskappale?

Tällä hetkellä myynnissä on yksi ainut kappale ja jos se menee kaupaksi, niitä tulee varmaan lisää.

Miten kauppa on käynyt?

Kivi on ollut myynnissä kolmisen kuukautta. Varsinkin Etelä-Suomessa kiviä myydään paljon pihojen koristeiksi, mutta tällä perusteella en vielä usko, että Lapinjärkäle tulisi myös kivijalkamyymälän valikoimiin. Tästä ei taida saada bisnestä.

Onko järkäle todella Lapista?

Ei kai sitä voisi Lapinjärkäleeksi väittää, jos se ei sieltä olisi? Muistaakseni se on Savukoskelta.