Venäjän pää­mi­nis­te­rin vie­rai­lu ai­heut­taa run­saas­ti muu­tok­sia jouk­ko­lii­ken­tee­seen

Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev vierailee Oulussa perjantaina.

Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev vierailee perjantaina Oulussa. Joukkoliikenteen muutokset kartalla.
Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev vierailee perjantaina Oulussa.
Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev vierailee perjantaina Oulussa.
Kuva: DMITRY ASTAKHOV / SPUTNIK / GOVERNMENT PRESS SERVICE POOL

Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev vierailee Oulussa perjantaina.

Valtiovierailun vuoksi Oulun joukkoliikenteessä on poikkeuksia perjantaina kello 11.45–16.30.

Torikadun on suljettuna, ja joukkoliikenne kulkee Uudenkadun kautta. Kaikki vuorot pyritään ajamaan normaalien aikataulujen mukaisesti.

Uudellakadulla on väliaikaiset linja-autopysäkit Pakkahuoneenkadun ja Kauppurienkadun välillä. Nämä pysäkit toimivat myös ajantasauspysäkkeinä (Toripakan lähtöajat).

Torikadun ollessa suljettuna joukkoliikenne ei käytä Kaupungintalo-, Toripakka E- eikä Toripakka P -pysäkkejä. Hellaakosken, Rotuaarin, Kuvernöörin ja Franzenin pysäkkien kautta liikennöivissä linjoissa on myös muutoksia.

Joukkoliikenteen muutokset kartalla.
Joukkoliikenteen muutokset kartalla.
Kuva: Oulun kaupunki

Cityliikenteen päätepysäkki keskustassa on Valkealinna. Cityliikenne ei liikennöi Kaupungintalon, Toripakan eikä Rotuaarinaukion pysäkkien kautta Torikadun ollessa suljettuna.

Liikenne siirtyy poikkeusreitille kello 11.45. Ne linja-autot joiden lähtöaika Toripakka E- tai Toripakka P -pysäkiltä on kello 11.45 tai sen jälkeen, ajavat poikkeusreittiä.

Liikenne palaa Torikadulle kello 16.30. Ne linja-autot, joiden lähtöaika Toripakka E- tai Toripakka P -pysäkiltä on kello 16.30 tai sen jälkeen, ajavat Torikadun kautta.

Matkustajia pyydetään huomioimaan liikenteen poikkeusjärjestelyt ja varamaan matkaan normaalia enemmän aikaa. Joukkoliikenne noudattaa viranomaisten ohjeita, joten muutokset ovat mahdollisia.