Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Velka kasvaa, suo syvenee

Brysselin komento näyttää olevan meille niin pyhä asia, että velatkin alkavat tuntua saatavilta. Jälleen tuli uusia maksuja miljarditolkulla, sitten pääministeri julisti, kuinka olemme rikas maa ja saatiin hyvä neuvottelusopimus suuresta tukipaketista.

Tolkuttomallehan tämä köyhän eläjän silmissä näyttää, kun oman kansan tarpeissa aivan kaikessa pitää vain säästää, ei tunnu olevan rahaa valtiolla eikä kunnilla. Vaikuttaa, että Euroopan unioni halutaan pitää pystyssä hinnalla millä hyvänsä ja Brysselin koneisto suurena rahapatojen äärellä.

EU:n kriittisimmät maat, kuten Puola ja Unkarikin, saivat avokätisesti miljardeja  tukipaketista, mutta kiltisti myötäilevä Suomi saa niskaansa ainoastaan lisää velkaa ja nousevat jäsenmaksut.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.