HS: Ricardo Duarte nou­se­mas­sa AC Oulun vas­tuu­ve­tä­jäk­si Jyrki Aholan jälkeen

Televisio: Pa­ra­tii­si-tv-sar­jan toi­sel­la tuo­tan­to­kau­del­la Oulu näyttää myös va­loi­sat kas­von­sa

Tilaajille

Vanha kansa osasi säilöä, mutta myös uudet konstit ovat ko­kei­le­mi­sen ar­voi­sia – Näillä nik­seil­lä säilöt kesän maut par­hai­ten talteen

Kuivaus, suolaus, pikkelöinti, fermentointi vai kenties hillous? Kokosimme yhteen tärkeimmät säilöntävinkit, joiden avulla nautit kesän sadosta pitkälle talveen.

Säilö kasvikset aina puhtaisiin lasipurkkeihin, jotka olet desinfioinut ennen käyttöä 120-asteisessa uunissa. Säilytä purkit valolta suojattuna viileässä. Näin sisältö säilyy hyvänä kuukausien päähän.
Säilö kasvikset aina puhtaisiin lasipurkkeihin, jotka olet desinfioinut ennen käyttöä 120-asteisessa uunissa. Säilytä purkit valolta suojattuna viileässä. Näin sisältö säilyy hyvänä kuukausien päähän.
Kuva: Harri Kuittinen

Kotimaisten kasvisten, hedelmien ja marjojen paras sato on käsillä. Nyt on aika säilöä kesän maut talteen.

Kokosimme vinkit parhaisiin säilöntätekniikoihin eri kasviksille.