Vaalitentti: Kalevan vaa­li­ten­tin kuu­sik­ko pääsee tänään pu­reu­tu­maan poh­joi­seen – "Ei niitä asioita nosta kukaan muu esille, jos me emme tee sitä"

Pääkirjoitus: Puo­luei­den näy­tet­tä­vä kort­tin­sa – leik­kaus­koh­teet ker­rot­ta­va tar­kem­min

Joukkoliikenne: Oulussa ha­lu­taan ke­hit­tää jouk­ko­lii­ken­net­tä työ­paik­ka- ja asuin­alueil­la – kolme pal­ve­lu­ta­so­vaih­to­eh­toa esillä rat­kai­suik­si

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Vanha Kaleva: Tuiran ase­mas­ta ei haluta luopua, sitä esi­te­tään ka­las­ta­jien kah­vi­lak­si tai eko­pis­teek­si

KALEVA 25.2.1998   Oulun Tekninen lautakunta ei voi tehdä päätöksiä Tuiran aseman tulevaisuudesta, sillä se on tielaitoksen ja ratahallintokeskuksen välinen sopimusasia. Lautakunta palautti uudelleen valmisteltavaksi Tuiratoimikunnan esitykset, jossa ensisijaisesti aseman toivotaan säilyvän paikallisliikenteen asemana varauduttaessa paikallisliikenteeseen myös rautateillä.

Jos asema ei voi jäädä sijoilleen, toimikunnan mielestä sen voisi siirtää ekopisteeksi radan pohjoispuolelle Tarmontien päähän, jokisuiston kalastajien kahvilaksi, Pikisaareen Potnapekan asemaksi, Hietasaareen turistijunan pysäkiksi tai Toppilan kartanon yhteyteen matkailukäyttöön.

Tennilä pysyy vasemmistoliitossa

Vasemmistoliiton eduskuntaryhmästä erotettu kansanedustaja Esko-Juhani Tennilä on lupautunut vasemmistoliiton ehdokkaaksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.