Luitko jo tämän: Sä­de­sie­ni lymysi Oulun po­lii­si­ta­los­sa, po­lii­sin yk­si­näi­nen tais­te­lu päättyi äl­lis­tyt­tä­vään voit­toon kor­keim­mas­sa oi­keu­des­sa

Pääkirjoitus: Kou­lu-uh­kauk­set eivät koskaan ole hyvää "läp­pää"

Kalevan podcastit: Raksila on isojen muu­tos­ten edessä, mutta min­kä­lais­ten?

Pääkirjoitus
Tilaajille

Vai­kut­ta­vim­mat keinot on vii­sas­ta nostaa il­mas­to­toi­mien kärkeen – pe­lot­te­lu on tuskin paras tapa kan­sa­lais­ten he­rät­tä­mi­seen

Ilmastonmuutoksen torjunta on viime aikoina saanut puhtia – ainakin lupausten tasolla. Vaikuttavissa toimissa on eroja. Viisautta on ottaa nopeasti käyttöön vaikuttavimmat keinot. Yletön uhkakuvien maalaaminen johtaa toivottomuuteen.

Vuosi 2020 oli Suomessa mittaushistorian lämpimin. Suomen kymmenestä lämpimimmästä vuodesta kuusi on koettu vuoden 2010 jälkeen.

Maailmanlaajuisesti viime vuosikymmen oli mittaushistorian lämpimin, kertoo Euroopan unionin Copernicus-tutkimusohjelma.

Ilmastonmuutoksen torjuminen on järkevää jo arkijärjen perusteella. Sillä estetään ympäristön, myös ihmisen elinympäristöjen, muutos. Jarrutuksen epäonnistuminen vauhdittaisi vaarallisen ennakoimattoman kehityksen mahdollisuutta kaikkialla maailmassa.

On toivoa antavaa, että viime aikoina useat kasvihuonekaasujen suurimmista päästäjämaista ovat asettaneet tavoitteita, joilla on todellista vaikutusta ilmastoon.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.