Krematorio: Oulun vai­na­jat kul­je­te­taan tuh­kat­ta­vak­si viiteen eri kau­pun­kiin koko kesän ajan

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Luitko jo tämän: Ju­na­lip­pu voi maksaa mo­nin­ker­tai­sen hinnan, jos matkan varaa viime tin­gas­sa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Vai onkohan se sit­ten­kään niin, että haluan elää van­hak­si?

Voi sitä ihanuutta, kun sitten vanhana saa istuskella keinustuolissa reinot jalassa ja kiikutella itseään ja muistella nuoruutta. Lapset ja lapsenlapset vierailevat ahkerasti ja osallistuvat papan arkeen.

Kotihoitajilla on aikaa juoda kupponen kahvia keittiön pöydän äärellä ja yhdessä katsellaan valokuvia papan nuoruuden ajoista ja muistellaan menneitä. Tuoreen pullan tuoksu valtaa pienen asunnon.

Tarvittaessa pääsee nopeasti lääkärin juttusille, kun paikkoja kolottaa. Verenpaine on taivaissa ja sydämen vajaatoiminta toki korjataan pikaisesti lisäämällä lääkitystä. Virkistystoimintaa on niin paljon, että on vaikeuksia papan löytää vapaa-aikaa osallistua niihin kaikkiin.

Kaupunginsairaalaan pääsee välittömästi, jos vointi huononee vaikka keuhkokuumeen takia ja sielläkin kaikilla hoitajilla on runsaasti aikaa panostaa papan omatoimisuuden tukemiseen ja fyysisen toimintakyvyn ylläpitoon.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.