Tilaajille

Vaa­la­lai­nen Katri Haa­pa­vir­ta valitsi kotinsa mai­se­man­hoi­ta­jik­si vil­la­siat – pik­kui­ses­ta pos­sus­ta varttuu val­tai­sa sian­jär­kä­le, joka ahmii vih­rei­tä lai­tu­mia odo­tel­las­saan vaikka piimää ja sa­vu­si­lak­kaa

Katri ja Erin Haapavirta tietävät, että possut kaipaavat hyvän ruoan lisäksi myös rapsuttelua.
Katri ja Erin Haapavirta tietävät, että possut kaipaavat hyvän ruoan lisäksi myös rapsuttelua.
Kuva: Petri Hakkarainen

Possujen pirtelöön sekoitellaan tällä kertaa leipää, mysliä, mehua, piimää ja jokunen savusilakka. Kurkuista, omenoista ja parsakaalista koostuva salaatti tarjotaan omasta astiastaan.

Innosta pomppivan villapossunelikko pääsee kauppojen lahjoittamasta hävikkiruoasta koostuvalle iltapalalle, jota katoaa vielä pieniin mahoihin nopeasti useampi kilo.