Tilaajille

Uu­tis­vuo­don isä, idea­lis­ti ja ku­li­na­ris­ti pyrkii ko­to­naan nol­la­hä­vik­kiin: "Syön paljon halpoja mutta laa­duk­kai­ta asioi­ta" – Näin se on­nis­tuu

Yrittäjä ja ruokakirjailija Saku Tuominen on intohimoinen kotikokki. Hän haluaa syödä niin, että kantaa vastuun huomisesta.

Yrittäjä ja ruokakirjailija Saku Tuominen on intohimoinen kotikokki. Hän haluaa syödä niin, että kantaa vastuun huomisesta. Helsinkiläisten huippuravintoloiden osaomistaja on oppinut paljon kokkiystäviltään. Hän ei noudata reseptejä pilkulleen, mutta tietää, miten laadukkaista raaka-aineista saa parhaan irti. 

Aamiainen on päivän tärkein ateria.

– En ole sellaisen ajattelutavan ystävä, että ruoka on tankkausta. Minulle enemmän totta on se, että jokainen ateria voi olla hieno. Arkiaamiainenkin voi olla nautinto, vaikka olisi kiire. Pyrin syömään aina tietoisesti, läsnä ollen ja nautiskellen. Syöminen on tosi hyvä tapa rauhoittua.