Talous

Polarille uusi toi­mi­tus­joh­ta­ja, Säynäjäkangas jatkaa hallituksen pu­heen­joh­ta­ja­na

Sari Säynäjäkangas lähtee Polarin toimitusjohtajan paikalta. KUVA: Tapio Maikkola
Talous 6.8.2019 14:51
Iida Ahonen

Sykemittareita ja muuta urheiluteknologiaa valmistava Polar Electro Oy on nimittänyt diplomi-insinööri Tomi Saarion yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi.

Ennen Polar Electroa Saario on toiminut lukuisten ICT- ja elektroniikka-alan yritysten johtotehtävissä Suomessa ja ulkomailla.

– Miljoonat ihmiset ympäri maailman käyttävät Polarin sykemittareita, urheilukelloja ja Polar Flow:n yksilöllistä treeniohjausta päivittäin. Ihmisten kiinnostus omaan terveyteen jatkaa kasvuaan ja tämä näkyy esimerkiksi Polar Igniten ja Vantagen vahvana menekkinä, Saario kommentoi yhtiön tiedotteessa.

 

Tähän asti toimitusjohtajana toiminut Sari Säynäjäkangas jatkaa edelleen yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

– Lähes neljäntoista vuoden jälkeen Polarin toimitusjohtajana koen, että nyt on hyvä aika muutokselle, Sari Säynäjäkangas kommentoi johdon vaihdosta.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin. Tällä hetkellä Polar toimii yli 80 maassa.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (37)

Jo vuosia on minulla ollut polar ranteessa ja se kyllä aktivoi liikkumaan. Jos ei käytä flowta niin kukaan ei tiedä missä menen ja askeleet jäävät kyllä muistiin. Ainoa ikävä puoli on se kun Polarin sivuilla on niin vähän suomenkielistä tekstiä. Tulee kyllä viesti suomeksi mutta kun linkin avaa niin ei ole sanaakaan suomea ja tällainen ummikkohan ei siitä mitään viisastu. Olen antanut palautetta asiasta Polarille mutta ei se mitään ole auttanut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokemukseni Polar Electrosta yhdeltä vuodelta.
Työpaikkakiusausta. Varmaan jatkuu edelleen. Tietty tyyppi oli kiusannut siellä ties kuinka kauan eikä sitä asiaa hoidettu.
En tiedä olisiko auttanut, jos olisi kertonut Sari Säynäjäkankaalle. Henkilöstöpäälliköstä ei ollut mitään apua, tiimin päälliköstä puhumattakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On ikävä kuulla tuollaista. Olen ollut Polarin kanssa aikaisemmin yhteistyössä ja uskon, että Sarilta olisit saanut tukea tuohon asiaan ja asia olisi korjattu. Toi on työpaikalla se pahin asia mitä voidaan tehdä / sallitaan. Toivottavasti olet selvinnyt tuosta kiusaamisesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä juoksen turvallisuussyistä ilman sykemittaria, sillä en tahdo juoksureittitietojani koko maailman tietoon. Minulle järki sanoo, milloin pitää hidastaa vauhtia, ei mittarilaite. Maapallo on parempi paikka elää ilman turhia mittareita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos uuden tj:n taustasta jotain voi päätellä, on haettu isomman remontin tekijää. Olisi kyllä hieno juttu jos polarilaiset saavat firmansa taas kunnolla lentoon. Viime vuodet ei ihan pelkkää riemukulkua ole ollut, muutamasta loistavasta tuotteesta huolimatta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti tulee uusia ideoita uudelta toimitusjohtajalta. Ps.Oulusta tuli poronhoitoalue kun ylikiiminkiin liitettiin:) T. Poronhoitoaluen eteläpuolelta Kempeleestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos Sari ja koko firmalle. Olette hatun noston arvoinen firma, ette ole keinottelevassa pörssissä, jolla keinotellaan työntekijöistä, että saataisiin tulosta osakkeen omistajille. Sari seurasin lukio aikana kuinka päättäväisen oloinen olit. Kiitos että olette maailman laajuinen perheyritys, jotain ei ole monta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Polarhan ei ole koskaan irtisanonut ketään :-D

Kyllä se tulos kuule perheyritystäkin kiinnostaa.

Ps. Tutkimusten mukaan pörssiyhtiöt maksavat parempaa palkkaa kuin listaamattomat

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin hommataan hyvään firmaan pätevä johtaja omalta alalta, jolla on tarvittavaa tietoa ja kokemusta alalta. Monella firmalla tuppaa uudet johtajat tulevan tyystin eri aloilta ja lopputulos on silloin tiedossa. Varsinkin pörssiyrityksissä tämä on tärkeää. Puulaaki firmat on sitten harrastelijoiden hommia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten Oulu tähän juttuun liittyy? Polar sijaitsee kempeleessä. Sinulle suosittelen karttaa ja kompassia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kempele kirjoitetaan isolla kirjaimella. Se on kunta Oulun seudulla, Tyrnävän luoteispuolella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se kunnanraja koukkaa Kempeleen puolella Vihiluodon kohdalla, ja Polar jää Kempeleen alueelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (37)

Uutisvirta

26.1.
Anita Korva näki valonpilkahduksia Rokualla OHS:n kansallisissa kisoissa
26.1.
Pysähtyvätkö paperitehtaat ja seisahtuvatko sellutehtaat? Metsäteollisuuden sovittelusta ei ole tihkunut tietoja, lakko uhkaa alkaa keskiyöllä
26.1.
OLS pullotti pinkin pyörremyrskyn – Pitkä tappioputki katkesi, kun huippujoukkue Classic kaatui Kastellissa
26.1.
Mediat: Ex-koripallotähti Kobe Bryant on kuollut helikopterionnettomuudessa – pidetään yhtenä kaikkien aikojen NBA-pelaajista
26.1.
Ynni otti voiton Kristika Turusta vuoristoratamaisen esityksen jälkeen, katso kuvia ottelusta
26.1.
Talvinen sää palaa Ouluun: Ensi viikolla taivaalta tulee lunta useampana päivänä, lämpötila pysyy pakkasen puolella
26.1.
Kapteeni täynnä tahdonvoimaa – Vili Hautala laittaa kroppaa peliin Ynnin puolesta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

210 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paras asumismuoto?

Kun ei tarvi miettiä raha-asioita, vaan voi keskittyä pelkästään tuohon viihtyvyyteen, niin sehän on tottakai oma OKT, s... Lue lisää...
ESIMERKKI TODELLISUU...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image