Pohjois-Suomi

Poliisi tutkii törkeää ryöstöä Tai­val­kos­kel­la – talon isäntä pakeni puukoilla uhanneita miehiä

Poliisi tutkii Taivalkosken Raappanansuolla 11.2 kello 18 maissa tapahtunutta omakotitaloon tehtyä murtoa törkeänä ryöstönä. KUVA: Kimmo Penttinen
Pohjois-Suomi 12.2.2019 11:18
Kaleva

Poliisi tutkii Taivalkosken Raappanansuolla 11. helmikuuta kello 18 maissa tapahtunutta omakotitaloon tehtyä murtoa törkeänä ryöstönä.

Murtopuuhat keskeytyivät talon isännän saapuessa kotiin. Poliisi kertoo, että isäntä joutui pakenemaan puukoilla uhanneita rikoksentekijöitä.

Murtomiehet olivat liikkeellä tumman punaisella Mitsubishi Lancerilla, joka oli anastettu viikonlopun aikana Haukiputaalta. Ainakin auton takaosaan oli vaihdettu anastettu rekisterikilpi JCO-645.

Poliisi kaipaa tietoja kyseisen Mitsubishin liikkeistä ja sillä kulkeneista miehistä. Autoa ja tekijöitä ei ole tavoitettu.

Aamuyön aikana ilmeni, että myös Metsäkylän ja Näljängän seudulla on murtauduttu muutamiin taloihin.

Vihjeitä tapauksiin liittyen voi lähettää tutkijalle 12.2.2019 tiistaina kello 17.30 saakka puhelinnumeroon 0295 465 460. Muina aikoina vihjeet pyydetään kertomaan poliisin vihjenumeroon 0295 416 194.

MAINOS

Kommentoi

Murtomiehet etsivät aseita maaseudulla sijaitsevista taloista, Koillismaalla varmaan yli puolella asunnoista löytyy asekaappi ja sieltä kättä pitempää. Rahaa tarvitaan huumeiden ostoon ja huumevelkojen maksuun, onnettomia ihmiskohtaloita ja huonoa tuuria niillä jotka näiden kanssa joutuvat tekemisiin tahtomattaan..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

242 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vaalit kuin karnevaalit – jakojuhlat ennen paastoa

Suomi pystyy turvaamaan hyvinvointivaltion, ja hyvät julkiset palvelut kaikille kansalaisille mutta ei tietenkään presii... Lue lisää...
Tenu Tane

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image