Oulu

Tutut nimet jatkavat kokoomuksen Oulun piirin ja kun­nal­lis­jär­jes­tön johdossa – Tomi Kaismolle jo kahdestoista kausi

Tomi Kaismo toimii kokoomuksen Oulun piirin puheenjohtajana myös ensi vuonna. Arkistokuva. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 9.11.2019 16:51
Raimo Pirttikoski, Anna Leinonen

Kokoomuksen Oulun piirin puheenjohtajana jatkaa vuonna 2020 Tomi Kaismo ja Oulun kunnallisjärjestön puheenjohtajana Sami Pikkuaho.

Kaismo on Oulun kokoomuspiirin pitkäaikaisin puheenjohtaja. Hänet valittiin nyt kahdennelletoista kaudelle.

Piirikokouksessa Kaismo kritisoi nykyisen hallituksen linjaa, joka kokoomusvaikuttajan mukaan kurittaa erityisesti ruuhkasuomen ulkopuolisia alueita.

Piirin varapuheenjohtajiksi valittiin Pekka Simonen ja Pauliina Valkovirta. Taloudenhoitajana toimii yrittäjä Jorma Kivelä.

Muiksi piirihallituksen jäseniksi valittiin Pirjo Bastman, Henri Fröjdholm, Tiina Gallén, Mikko Korkeakoski, Tuula Mustonen, Jouko Selkälä, Juhani Suopanki ja Atte Syväniemi.

Pikkuaho on Oulun kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Hän on toiminut tehtävässään vuoden 2018 alusta alkaen. 

Kunnallisjärjestön varapuheenjohtajaksi valittiin kaupungin tarkastuslautakunnan jäsen Kaisu Tuomi, ja taloudenhoitajana jatkaa kaupunginvaltuutettu Niilo Heinonen.

Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Sebastian Stenfors, Laura Teittinen, Anna-Liisa Lämsä, Teija Angeria, Tero Väyrynen, Jarkko Ruottinen, Aimo Sutinen ja Heidi Kemppainen.

– Tavoittelemme suurimman puolueen asemaa kuntavaaleissa 2021. Kattava kaupunkipoliittinen ohjelmamme julkaistaan ensi vuoden alussa, Pikkuaho kertoi.

Kummankin järjestön henkilövalinnat tehtiin lauantaina.

Myös keskustan Pohjois-Pohjanmaan piiri teki henkilövalintoja lauantaina.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Joopa joo. Taas tehtiin varmaan semmonen kompromissi, millä nyt ei ainakaan kuntavaaleja voiteta. Samat jaarittelijat ja oman edun puolestapuhujat taas lauteille... ei hyvää seuraa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisiko ollut aihetta valita uusia kasvoja. Kokoomuksen kannatus on Oulussa polkenut paikallaan jo pitkään. Siis tarvitaan uutta potkua asioihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saadaankohan Kokoomuksenkaan johtoon koskaan enää isänmaallisia päättäjiä ajamaan Puolustusvoimiemme tapaan kaikkien suomalaisten etuja ja oikeuksia tasavertaisesti.

En usko että saadaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ikävä kyllä kovin uusliberalistiselta näyttää tulevaisuuskin. Kokoomus ei monissa tärkeissä kysymyksissä enää juurikaan eroa perinteisistä sosialistisista punavihreistä puolueista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

189 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Aina on julkisuudessa puhuttu, että eläkkeisiin ei rahat riitä, se on vain kansan huijaamista, kyllä rahaa on. Lue lisää...
näin se on...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image