Oulu

Olut- ja vis­ki­ra­vin­to­la Teerenpeli avaa ovensa tänään Kaup­pu­rien­ka­dul­la

Teerenpelin ensimmäinen ravintola perustettiin Lahteen, missä toimivat myös yhtiön isompi panimo ja tislaamo. KUVA: Teerenpeli
Oulu 11.7.2019 8:35 | Päivitetty 11.7.2019 9:21
Antti Karvonen

Teerenpeli Oulu avaa ovensa tänään torstaina kello 16 osoitteessa Kauppurienkatu 8.

Oulun toimipiste on ketjun seitsemäs ravintola. 

Teerenpeli Oulun ravintolapäällikkönä aloittava Ville Wallenius kertoo, että Teerenpelin tulo Ouluun on herättänyt valtavasti huomioita ja kyselyihin avajaispäivästä on saanut vastailla pitkin kesää.

– En muista toista ravintolan avausta, mikä olisi saanut näin innostuneen vastaanoton. Tuntuu, että Oulussa on kaivattu juuri tällaista ravintolaa. Teerenpelin tuotteita on ollut aika vähän täällä tarjolla, mutta nimi on monille tuttu. On hienoa päästä itsekin testaamaan ja myymään uusia tuotteita ja makuja. Onneksi oululaiset ovat innokkaita ja valmiita ottamaan uusia juttuja vastaan, Wallenius sanoo tiedotteessa.

Korjattu juttua kello 9.21: poistettu sitaatista maininta ensimmäisestä panimoravintolasta Oulussa. 

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (101)

Eipä nuo Teerenpelin oluet ihmeellisiä ole. Terassi on monipuolinen, mutta muuten keskinkertainen paikka, joita Oulussa riittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä patiolla joutuu hengittämään pakokaasuja, miksei terveysviranomaiset ole hereillä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käykää Bub Graalissa niin tiedätte mikä valikoima on!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Bub Graali😭 Pub Graalissa sentäs jonkinmoinen valikoima, ei kuitenkaan ihmeellinen😶

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No käypä jossain kahvilla ja samalla vessassa. Samalla tuet Rotuaarin yrittäjiä, eikä tarvitse ehkä sitten tulla tänne märisemään kun sejase lopettaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ei hyvejä kaupunkiin tulla. Kyllä on keskustan esim. vaatetarjonta niin suppeaa ja halpatavaraketjuttunutta, ettei auta kuin nettikaupanteon pariin palaaminen. Kaljakuppilatkaan ei ole alaani, joten...😳

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ydinkeskusta kehittyy koko ajan ja muuttuu, tervetuloa Ouluun, vuokratasokin toivottavasti joustaa tuntuvasti!
Ydinkeskustassa on yli kymmenen kahviota ja yksi hyvin toimiva ja kannattava kahvila lopettaa, syynä on ylikorkea vuokra, sopimus päättyy loppuvuonna, niin loppuu kahvilakin, yrittäjä haluaa jatkaa toimintaa, mutta ei näillä samoilla kiskonta vuokrilla. Stockman halusi jatkaa, kaksi vuotta neuvotteli vuokranantajan kanssa tuloksetta, toiminta niitä harvoja kannattavia, vuokra söi kannattavuuden liian alas.
Makkarakauppa ei ole ydinkeskustassa vaan Limingantullissa, jossa pysäköinti ilmaista ja parkkipaikkoja paljon, lopettaa yksipuolisen liha ja makkarakaupan, katteet ovat alhaiset asiakasmäärään nähden.
Helsingin vanha kauppahalli, jota täällä ylistetään, nyt valmis, vuokra 65 euroa/neliömetri, yrittäjät suurissa vaikeuksissa, vaikka 1000 ihmistä käy kuvaamassa päivittäin.
Ostavat vakioasiakkaat on tärkeimmät erikoisliikkeille näille liikkeille.
Ongelmat ovat samat joka kasvukeskuksessa, Helsingissä taitaa olla pahin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Helsingin Vanhan Kauppahallin kävijämäärä on vuodessa 1,5 miljoonaa eli päivittäisiä kävijöitä on keskim. 4 t ja yrittäjillä menee paremmin kuin koskaan. Hakaniemen halli on myös huippusuosittu ja väistötiloissakin kävi yli miljoona asiakasta ostoksilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taisi jäädä Aamutelevisio Sinulta kokonaan katsomatta, katsoin juuri uusintana ja totuus on täysin toinen kuin kehut, siellä ohjelmassa mm. pitkäaikainen juustokauppias, joka useammassa sukupolvessa kauppahallin kauppiaana, vauvasta asti ollut vanhempien mukana Vanhassa kauppahallissa, kertoi nykyisen hallin kaikkien kauppiaiden puolesta, vaikeaa on, että todella tiukkaa tekee taloudellisesti. Asiakkaita käy tuhansia, mutta ei heille asiakkaina riitä, kun kaikki vain valokuvaavat heitä.
Vieraileviin laivoihin ei saa viedä minkäänlaista ruokaa, se on ankarasti kielletty.
Totuus on kuten pitkäaikainen juustokauppias kertoi Helsingissä mm. kauppahalleissa, tiukkaa tekee erikoisliikkeillä, joka paikassa, ostajia on liian vähän, mm. Helsingissä vuokrat korkeimmat 65 euroa/neliömetri.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kauppahallien kulta-aika on ollut 1920-30 luvulla. Ne on lähinnä matkailu nähtävyys.
Nykyään erkisliikkeet elintarvikealalla eivät pärjää kilpailussa alkuunkaan suurille kauppaliilkkeille.
Kauppahallissa turistit köyvät maistiaisia napsimassa ja valokuvaavat paikkoja.
Alun alkaen kauppahallit ensimmäiseksi tehtiin terveydellisin perustein, saatiin asukkaille myydä saastumatonta tuoretta ruokaa kun asukasmäärät kaupungissa kasvoivat, tilanne saatiin hallintaan. Näin 1800 luvulla myös Oulussa ja Helsingissä, taitaa olla Oulun kauppahalli ja Helsingin vanha halli saman ikäisiä, lähes vuodelleen, tyylikin sama, toinen neljä kertaa isompi.
Nykypäivinä kaikki isommat kaupat myy tiskiruokaa, paitsi SALE ja LIDL pakasteena ja muovipaketissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja sinä yhden juustokauppiaan perusteella väität, että kaikki kauppiaat ovat pulassa.
Koittaisit hiukan selvittää faktoja ennen kuin tulet tänne satuilemaan.
1,5 miljoonaa kävijää varmaankin tekevät muuta kuin valokuvaavat.
On se noloa, kun väkisit tullaan tänne valheita levittelemään vaikka totuus on aivan toinen, joten menehän nyt huilimaan hiukan niin ehkä käsityksesi asioihin selvenee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse kauppahallissa asioivana päivittäin voin kyllä sanoa, että jos yhdellä juustokauppiaalla on vaikeaa se ie tarkoita, että kaikki kauppiaat olisi ongelmissa. Tuohon vuokraan sen verran, että se on halpa koska myyntitilat ovat keskimäärin 10- 20 neliötä eli vuokraan ei kaadu kukaan kauppias ja Helsingin hinnoissa tuo on halpa.
Menehän itse hiukan jutustelemaan kauppiaiden kanssa ja muutenkin katsomaan kuinka paljon on ostavia asiakkaita, saat sitten oikan käsityksen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä näin, ihmettelin juustokauppiaan puhetta, luulisi sieltä löytyvän hänellekkin ostovoimaa.
Meneeköhän juustokauppiaalla niin hyvin, ettei passaa kehua, me ollaan vaatimaton kansa valitettavasti suotta, toimittaja ei edes kysynyt, alkoi valittamaan koko porukan puolesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehdotan Kauppurien-kadun nimen vaihtoa
Uudeksi nimeksi
Juoppojen-Katu selvinpäin kulku kielletty.
Miksihän tuohon kulkuväylälle on terassi laitettu?
Mistä ajat pyörällä nyt ja mihin mahtuu autot parkkiin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Peltilaatikot parkkiin Kivisydämeen jois on aivan pakko tunkea keskustaan ja kaikesta valittavat pärjänsuolle ihmisten ilmoilta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lantapunteille tiedoksi, että autot sinne parkkihalleihin ja kävelyyn/pyöräilyyn ei tarvitse kahta metriä tilaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (101)

Uutisvirta

6:34
Ruoka-avun jakajien käytännöt taustojen kyselemisestä vaihtelevat Oulussa: "Jos hakee seitsemänä päivänä viikossa kassillisen, voimme kysyä, onko tarve todellinen"
6:00
Oulu muuttuu ja kaupunkiin tulee uusia maamerkkejä – Pikisaaressa katseen vangitsee entinen konepajan konttorirakennus: "Tuo tarvitsisi maalia pintaansa, vaikka on se kyllä hieno" Tilaajille
6:00
Otkes: "Jokelan ja Kauhajoen ampumisten turvallisuussuosituksia jätetty toteuttamatta Suomessa" – Kuopion kouluiskussa ei tarvetta turvallisuustutkinnalle
6:00
Kaikki kyytiin -kampanja aikoo uudistaa maaseudun kuljetukset yhdistelemällä jo olemassa olevia kyytejä tehokkaasti hyötykäyttöön
14.10.
Tero Pitkämäen pitkä ura keihäänheiton huipulla hakee vertaistaan – urheilija kertoi Kalevalle, kuinka pysyi kärjessä vuosia: "Keihäs on vaativa ja raju laji" Tilaajille
14.10.
Mielenosoittajat tukkivat Barcelonan pääteitä, polttivat renkaita rautateillä ja valtasivat lentokentän – 67 lentoa peruttu
14.10.
Sveitsiläislehti Blick: Kari Jalonen jatkaa SC Bernin valmentajana vuoteen 2021 saakka

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aluksi paikoin huono Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa tienpintojen jäätymisen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä Kainuun maakunnassa sekä Pudasjärven, Taivalkoskosken ja Kuusamon kunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

takuueläke

Takuueläke on heille joita ei työnteko ole huvittanut.Vapaa matkustajia kyllä riittää. Lue lisää...
Löpö

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.10.

Fingerpori

15.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image