Kulttuuri

Tilaajille

Oulun ytimessä olevan Lammassaaren kehityksestä toivotaan avointa keskustelua – Kolmen teatterin keskittymä jokisuistoon?

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut piirrätti havainnekuvia Lammassaaren vaihtoehdoista, yleisöltä tulleiden ehdotusten pohjalta. – Havainnekuvassa on visioitu, miltä 1 500-paikkainen teatteri saaressa näyttäisi, yhdyskuntajohtaja Matti Matinheikki kertoo.
Kulttuuri 13.1.2019 7:00
Eeva Kauppinen

Jos kaupunkilaiset tahtovat, Oulun teatteri, Hupisaarten teatteri ja Meri Oulun teatteri muodostavat jatkossa teatteritaiteen Bermudan kolmion.

Lammassaari on viiden hehtaarin kokoinen saari aivan Oulun ytimessä, Merikosken siltojen kupeessa, Ämmänväylän rannalla. Oulun kaupunki toivoo avointa keskustelua, miten Lammassaarta tulisi kehittää. Mitä sinne halutaan?

Kolme vaihtoehtoa on noussut esiin. Kaleva.fi:ssä voi myös äänestää omaa suosikkia vaihtoehdoista.

– Yksi visoista on, että Lammassaareen tulisi vielä yksi teatteripaikka eli suomeksi sanottuna Meri Oulu, yhdyskuntajohtaja Matti Matinheikki sanoo. 

Tilaajille

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image