Kulttuuri

Kollegat järkyttyivät Olli Lindholmin kuolemasta – Paula Vesala: ”Hän oli ihana ja lämmin kollega”

Olli Lindholm kuoli sairauskohtaukseen. Hän oli menehtyessään 54-vuotias. KUVA: Silja Viitala
Kulttuuri 12.2.2019 12:53 | Päivitetty 12.2.2019 13:07
Heikki Uusitalo

Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm kuoli maanantain ja tiistain välisenä yönä sairauskohtaukseen.

54-vuotiaana yllättäen kuolleen laulajan poismeno on järkyttänyt suomalaisia. Sosiaalisen median kanavat ovat täyttyneet viesteistä, joissa surraan ja muistetaan suomalaisen rockin legendaa. 

Myös kollegat ovat ottaneet järkyttyneenä vastaan tiedon Lindholmin kuolemasta. 

”Onpa todella järkyttävä uutinen, Olli Lindholm on poissa. Hän oli ihana ja lämmin kollega. Otan osaa läheisten suruun”, kirjoittaa Twitterissä laulaja Paula Vesala.

Myös esimerkiksi lauluyhtye Rajaton on julkaissut Lindholmia muistavan päivityksen, samoin räppäri Nikke Ankara

”Tämä on surun päivä itselle ja silmät kostu ku avasin äsken uutissivustot”, Ankara kirjoittaa Facebookissa. 

Nikke Ankara osallistui suosittuun Vain elämää –ohjelmaan kevätkesästä 2017 nähdyllä tuotantokaudella. Samalla kaudella sarjassa esiintyi myös Olli Lindholm. 

”Ilo oli saada viikon verran Espanjassa about 2 vuotta sitten kuunnella viisaita sanojas & neuvojas. Vikan kerran moikattiin reilu viikko sitten Emma Gaalassa. Elämä on ihmeellinen. Voimia kaikille Ollin läheisille”, räppäri toteaa. 

Samalla Vain elämää -kaudella oli mukana myös laulaja Laura Voutilainen. Voutilainen kirjoittaa Facebookissa järkyttyneensä Lindholmin poismenon vuoksi.

"Hämmentyneenä ja järkyttyneenä toivotan Sinulle, Olli, hyvää matkaa, vaikka lähdet aivan liian varhain. Kiitos kohtaamisista. Tulen aina muistamaan ja tuntemaan sisimmässäni esityksesi Kaksi Karttaa – nyt jatkat matkaasi vapaammilla merillä", Voutilainen kirjoittaa.

The Voice of Finland -ohjelmassa Lindholmin kanssa tuomaroiva muusikko Toni Wirtanen esitti Twitterissä osanottonsa Lindholmin läheisille ihmisille.

– Järkyttävä uutinen kauniiseen talvipäivään. Kollega ja ystävä on poissa. Hyvää matkaa, Olli. Osanottoni läheisille.

Lindholmin bändikaverit Yö-yhtyeestä kertoivat laulajan kuolemasta tiistaina päivällä. He julkaisivat aiheesta päivityksen muun muassa Instagramiin.

”Hän oli meille sydänystävä, joka oli aina omiensa puolella. Hän jätti meille lukuisia muistoja sekä laulut, jotka elävät aina. Omaisille haluamme esittää osanottomme. Toivomme heille voimia surutyöhön”, bändikaverit kirjoittavat.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näitä riittää. Heillä on kaikki ok. Talous terveys ihmissuhteet. Rahastus tehdään tekeytymällä. Kansa nostaa uikuttajat korokkeelle. En suostu aivopestäväksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Monikihan se kuolee....ja kaikkiki", sanoi eräs "suuri ajattelija" Väinö-vainaa ennen kuolemaansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

9:01
IS: Tuomas Enbuske kertoo, miksi kolaroi sähkötolppaan Sievissä
9:00
Essee: Politiikkaa tehdään juoksuradoilla, tenniskentillä ja jääkiekkokaukalossa, ja siksi minä katson urheilua Tilaajille
8:28
HS: Venäjä pohti Karjalan myymistä vuonna 1991, mutta ei kertonut Suomen johdolle
8:02
Oulujärven Ärjänsaaressa aika tuntuu pysähtyneen ja lehdossa laiduntavat lampaat, katso kuvagalleria
8:00
Puheenaihe: Onko Suomi kallis matkailumaa suomalaisille? Matkailu- ja ravintolapalvelujen edusmies Timo Lappi: Alkoholin verotus suomalaisissa ravintoloissa on EU-maiden kireintä
8:00
Seksuaalisesta identiteetistä kiinnostunut Aurora Reinhard kuvasi 2002 pojilta näyttävien tyttöjen ulkopuolisuutta – Venus-sarjaan innoitus syntyi pornosivustojen isorintaisista naisista Tilaajille
8:00
Yhtenä päivänä taksinkuljettaja Jouko Taipale huomasi, ettei osannut ajaa liikenneympyrästä ulos – Muistisairaan arki on jatkuvaa huolehtimista mutta myös iloa, paljastaa päiväkirja Tilaajille
25
Polttoainetta 100 litraa tunnissa ja noin 4000 katsojaa – Tractor Pullingin SM-sarjan viides osakilpailu pidettiin Tyrnävällä
8
Sivulliset pelastivat veteen pudonneen miehen Oulun torinrannassa
6
Kaakkurissa juostaan portaita ja poljetaan maastossa – Liikuntamaassa riittää treenaajia, vaikka alue ei ole vielä läheskään valmis
4
Puheenaihe: Onko Suomi kallis matkailumaa suomalaisille? Matkailu- ja ravintolapalvelujen edusmies Timo Lappi: Alkoholin verotus suomalaisissa ravintoloissa on EU-maiden kireintä
4
Mykkänen kritisoi liikenneministerin puheita ratahankkeista – "Ristiriita lupausten ja tekojen välillä on suuri"
3
Liikenneministeri Sanna Marin Helsingin Sanomissa: "Tampereen ja Turun tunnin juniin on suhtauduttu aivan liian optimistisesti"
3
MTV: Helvetin enkeleiden johtaja vangittu – Tutkinnanjohtaja: "Kokonaisuus on hyvin poikkeuksellinen"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio ja Tervola.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miten tämä juttutuvan nykyinen viestiketjujen lukitseminen sopii sananvapauden kanssa?

Juu, ei ole Kalevan juttutuvalla ja sananvapaudella muuta tekemistä kuin se, että Kaleva tarjoaa tällaisen alustan kirjo... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image