Kotimaa

Olli Immoselta kärkäs Facebook -päivitys – "Voitto tulee olemaan meidän"

Kansanedustaja Olli Immonen (ps.). KUVA: Jarmo Kontiainen
Kotimaa 25.7.2015 12:13 | Päivitetty 25.7.2015 13:17
Kaleva

Toisen kauden kansanedustaja Olli Immonen (ps.) on kirjoittanut Facebook -sivuilleen provokatiivisen päivityksen, joka on herättänyt kummastusta sosiaalisessa mediassa. Kirjoitus on myös julkaistu kansallismielisen Immosen johtaman Suomen Sisun ry:n Facebook -sivulla.

Päivityksessään Immonen haaveilee  "vahvasta, rohkeasta kansakunnasta, joka selättää painajaisen nimeltä monikulttuurisuus". Päivitys on kirjotettu englanninkielellä.

I'm dreaming of a strong, brave nation that will defeat this nightmare called multiculturalism. This ugly bubble that...

Posted by Olli Immonen on 24. heinäkuuta 2015

Kirjoituksessaan Immonen muun muassa vannoo, että painajaiseksi kokemansa monikulttuurisuus tulee vielä tiensä päähän.

– Tämä inhottava kupla (monikulttuurisuus), jossa vihollisemme elävät, tulee pian hajoamaan miljooniksi pikku palasiksi.

Immosella on myös kova luotto kanssa-ajattelijoidensa suhteen.

– Minulla on kova luotto kanssataistelijoihini. Taistelemme loppuun saakka kotimaamme ja aidon suomalaisen yhteiskunnan puolesta. Voitto tulee olemaan meidän.

Immosen mahtipontista päivitystä ovat sosiaalisessa mediassa ihmetelleet muun muassa kitaristi Mikko Kosonen.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä verkkouutiset.fi.


Klo 12:52 korjattu asiasta ensimmäisenä uutisoinut media verkkouutiset.fi:ksi.


Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (119)

Suomen Sisun puheenjohtaja kiihotti joukkojaan ja vastapuolen anarkistit löysivät kumppanin. Anarkistit onkin aina valmiina tappelemaan, oli itsenäisyyspäivä jne. Pinnan alla kytee ja Helsingin pirskeet oli jo kuin sodanjulistus PerusS kohtaan kun heidän asiallinen puhuja häväistiin huutamalla rasistiksi ja kymmenet tuhannet huusi miehen lopulta ulos. Huolestuttaa kuinka herkästi ihmisistä löytyy massahysteria!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

eiks poliisi seuraa näitä tämmösiä kirjotuksia ja sitten kun jotain tapahtuu niin joku suuri päällikkö tiedottaa et on tätä seurattu. siis homma on kai hanskassa, ei syytä huoleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olli Immosen ajatusmaailma on aivan käsittämätön. Sisäänpäin käpertynyt mieli kumpuaa outoja tekstejä ja pelkoa ulkomaalaisia kohtaan. Meitä suomalaisia on vain 5 miljoonaa eikä kojta enää riitä käsiä vanhusväestön hoivaamiseen. Olen viettänyt pitkän ajan elämästäni ulkomailla eikä siellä ulkomailta tulleita pidetty yhtään sen kummallisempina ihmisinä kuin ko maan kansalaisia. Ulkomaalaiset otettiin hyvin vastaan niin myös suomalaiset. Isäni vietti sodan ajan ruotsissa niinkuin 70.000 muutakin sodan jaloista lähetettyä lasta. Hänellä oli siellä hyvät oltavat vaikka kaikilla ei niin hyvin käynytkään. Immosen kaltaiset pitäisi oikeasti lähettää muutamaksi vuodeksi ulkomaille opiskelemaan toisten kansakuntien ja erimaalaisten ihmisten kunnioittamista. Ehdotan että Olli Immosen kirjoitukset tutkitaan ja katsotaan ovatko ne Suomen lain mukaisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Komppaan Ollia...hän uskaltaa sanoa sen mitä kukaan muu ei uskalla tehdä!Tosiasia on että Olli tulee saamaan lisää kannattajia ko. lausunnoillaan....Jotakin radikaalia täytyy pikkuhiljaa tehdä/sanoa Suomessa että porukat heräävät todellisuuteen....me ollaan kohta hävitty tämä taisto!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se kumma juttu, jos omaa kulttuuria vaalivat on aina "rasisteja"?? Muualla päin maailmaa vastaava toiminta on aina isänmaallista?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maailmalta tulee mieleen yksi valtio, joka pyrkii täydelliseen omakulttuurisuuteen, nimittäin Pohjois-Korea. Ei kiitos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kitaristi ihmettelee, no sitä minä en ihmettele. Elättävät itsensä suomen kansalla samoin kuin maahanmuuttajat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vasemmiston tapahtumissa, esimerkiksi vappujuhlissa, on laulettu ja lauletaan seuraavaa väkivaltaan, taisteluun ja sotaan yllyttävää laulua: "työn orjat sorron yöstä nouskaa...alas lyökää koko vanha maailma...tää on viimeinen taisto...orjajoukko taistohon". Tähän lauluun on yhtynyt ja yhtyy merkittäviä poliitikkoja. Kukaan ei silti ole nostanut kohua tuon sotalaulun käytöstä. Ja nyt lehdistö ja suomalaiset poliitikot kehtaavat kohista jostain facebook-päivityksestä, jossa on samaa retoriikkaa, jota vasemmisto on täysin julkisesti käyttänyt vuosikymmeniä. Eikö teitä hävetä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missä on sivistys? Ei ainakaan tässä jos jokin maalllkkopolitiikko mutu- fiilksellä kakastelee ääniä. Stevarikolulutuksella ja noilla olemattomilla osamäärillä ei pitkälle pötkitä. Muuttakoon ruotsiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No johan alkoi kommareilla närästää kun Oulun Omapoika Olli Omaa mieltänsä. Ottakaapa rennie ja alkakaa vauhkoamaan taas vähemistöjen etuoikseuksista, saamme maanantaiksi jo käännettyä normaali rutiinin päälle kun paukutatte niitä pieniä kovaäänisiä homorumpuja. Lapsia ei vielä homoparit keskenään saa lääketieteenkään kanssa valmistettua joten joku adoptio etuoikeus pitäs pikaseen saada! Hophop redgreendreemteam!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä että tämäkin puoli saa huomiota. Tavallisestihan se on sitä homojen ylistystä ja vähemmistöjä pitää ymmärtää. Ymmärtäkää nyt Immostakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suvakit ovat itse saaneet tämän aikaiseksi. Tällaisia kommentteja tuskin tulisi jos Suomi ei olisi tehnyt samaa virhettä kuin Englanti,Saksa,Ranska,Ruotsi ja Belgia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se kumma kun maahamuuttoa puolustavia juttuja saa kylvää niin paljon kuin haluaa, mutta vastustaminen on yhtäkkiä kiellettyä ja junttia. Mahtavaa sananvapautta...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sananvapaus ei vissiin ole suomessa kovin korkeassa kurssissa, ei tarvi kaveria äänestää ensivaaleissa kerta ei mielipiteet miellytä.

Olisihan se tietty kiva että oltaisiin rehellisesti suomalaisia ja toivottaisiin maahanmuuttajistakin tulevan suomalaisia, se vaan on vissiin rasismia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös se Suomen perustuslaki määrittele että kaikki Suomen kansalaiset ovat tasa-arvoidia. Onko arvon valtiotieteen professori unohtanut tämän rajauksen. Jos tänne otetaan elätettäväksi muits niin heidän tasa-arvoisuutensa ei kuulu perustuslain piiriiin. Vai mitä, proffat muualla.?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo päivitys kyllä kuulostaa mahtipontisuudessaan tietokonepelin alkutekstiltä. Lieneekö kopio?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno ja rohkea kannanotto kansanedustajalta. Äänestäisin mikäli olisi omasta vaalipiiristä ja jos vielä kannattaisi distributismia tai muuta toimivaa vaihtoehtoa nykyisen epäonnistuneen talousjärjestelmän tilalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (119)

Uutisvirta

15:55
Rovaniemen poliisin viikonlopun tehtävät: rattijuoppoja, pyörävarkaita ja tulipalo, josta poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja
15:43
Sukupolvet kohtaavat äänestyspaikalla – Ylivieskassa jännitetään, paraneeko äänestysvilkkaus edellisistä eurovaaleista
14:44
Kerrostalon ulkovarasto syttyi tuleen Kajaanissa - asukkaat taltuttivat palon omatoimisesti
14:20
Mullassa piilee legionellan vaara – kotipuutarhureiden kannattaa tiedostaa tartuntariski ja suojautua pöllyävältä mullalta
14:05
Nelostiellä sattui kahden auton peräänajo - tilanteessa ei henkilövahinkoja, liikenne kulkee normaalisti
13:06
Lapin poliisia työllistivät viikonlopun aikana huumekuskit sekä mökkiporukan riitaisa illanvietto
12:43
Lätkäfinaali vs. EU-vaalit – Onko illalla väistämättä edessä hysteerinen kanavaralli?
195
Viestintäjohtajan viesti jäi epäselväksi – Mikko Salmen sopimattomaksi arvioitu kuva piti poistaa hämmentyneiden kommenttien takia
57
Lehdon Oulaisten tehtaan pääluottamusmies elää roolissaan ensimmäisiä yt-neuvotteluja – "Joillekin voi olla pelottava tilanne, jos menee työ alta"
44
Poliisi otti lauantai-iltana kiinni huomattavaa ylinopeutta ajaneen miehen Kaakkurissa - epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta
36
Tänään äänestetään eurovaaliedustajat Brysseliin ja Strasbourgiin – Jos Brexit toteutuu vaalikauden aikana, Suomi saa parlamenttiin 14. jäsenen
31
Kommentti: Sähköauton latauspisteet kuuluvat työpaikoille ja taloyhtiöihin – hinta ei ole enää ylivertainen este puhtaammalle autoilulle
29
Vasemmistoliiton Hanna Sarkkinen: Ministerin pesti kiinnostaa enemmän kuin Bryssel – "Olen käy­tet­tä­vis­sä mi­nis­te­rik­si, en lähde toivomaan mitään"
20
Keräsimme tärpit eurovaalien tulosiltaan – Keikuttavatko populistipuolueet venettä myös näissä vaaleissa?

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikko Salmi solvaa lestoja facebook-tilillään

Remonttiyrittäjät ja koko bisnesporukka yhdistyksellä ymmärtää ettei saatu maine ole sattumaa. Lue lisää...
Sori

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image