Lippo kukisti PattU:n har­joi­tusot­te­lus­sa – Matikan louk­kaan­tu­mi­nen säikäytti Ouluhallissa

PattU:n Miikka Matikka loukkaantui harjoitusottelun syöksykoppitilanteessa. KUVA: VESA JOENSUU
Urheilu 9.2.2019 21:49
Kimmo Siira

Ykköspesiskauteen valmistautuva Oulun Lipon miesten joukkue aloitti hallipelit makealla voitolla, kun ryhmä kukisti Pattijoen Urheilijat 2–1. Pääsarjaseura PattU vei avausjakson 0–1 ja Lippo toisen 4–3. Ouluhallissa pelattu ottelu ratkaisiin kotiutuslyöntikisassa, jossa Lippo oli etevämpi juoksuin 3–2.

Suurin mielenkiinto kohdistui lukkarilegenda Toni Kohoseen, joka debytoi Lipon riveissä.

– Ulkopelimme oli loistavaa. Lukkaristahan se lähtee, mutta onnistujia oli muutenkin laajalla rintamalla, Lipon kakkospelinjohtaja Santeri Haipus mainitsi ja viittasi viime kaudella B-pojissa pelanneiden Santeri Pulkkisen ja Touko Loukkolan otteisiin.

Sisäpelissä Lipon onnistujia olivat Eino Järvelä ja Rami Ruokojärvi.

PattU:n lauantai-ilta sai ikävän käänteen ottelun ensimmäisessä ulkovuorossa, kun Miikka Matikka loukkaantui syöksykoppitilanteessa.

– Pallo jäi kentän ja Miikan kehon väliin. Miikka pelasi ulkovuoron loppuun, mutta kun vuoro vaihtui, hän lyyhistyi kentän pintaan. Miikalla oli todella kovat kivut, PattU:n pelinjohtaja Jussi Haapakoski kertoi.

Matikka vietiin ambulanssilla Oulun yliopistolliseen sairaalaan tutkimuksiin. PattU:sta kerrottiin ensitietona, että Matikka leikataan.

MAINOS

Kommentoi

Matikka ollut ulkopuolisena vaaratilanteessa ennenkin, Hyvinkään ampumatapauksessa, jonka lääkärit aiheutti välinpitämättömyydellään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuohon vielä kun Piri tulee mukaan niin meleko hyvä rosteri Lipolla kesän peleihin.Santtu ja Ilu tehneet jo nyt hyvää duunia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan jees eka matsi, nuoret pelasivat ihan ok. Yleisöä yllättävän paljon.Lisää harkka matseja, Keki - Lippo mitenkähän kävis..😊👍

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eka jakson sisäpeli oli molemmilta joukkueilta täyttä kuraa. Toisella jaksolla alkoi jo löytyä meininkiä myös sisäpeliin, Kohosen mukana olo on Lipolle tosi tärkeä, ilman Kodea joukkue olisi melkoisen mitäänsaamaton. Kesällä nähdään mihin joukkue todellisuudessa pääsee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ajankohtaan nähden hyvätasoinen ottelu.Kohosen otteet tosi vakuuttavat. Tuon esityksen perusteella lupaa Lipolle hyvää tulevasta pesiskaudesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tasainen oli peli. Mukavasti näyttää Kohonen tuoneen itsevarmuutta nuoriin pelaajiin. Ulkopeliä helpotti tasokas lukkarointi ja pallot tarttuivat räpylään. Turhat kärpäset pois ja kärkeä kentälle.

Tuolla esityksellä joukkueen paikka olisi jo nyt Superin alempaa keskikastia. Pelataan tämä kesä nyt voitokkaasti ja katsotaan syksyllä missä ollaan.

Hyvä Lippo👍🏼

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sipilä eroaa.

257 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkeikä

Köyhät ulisee jostain työeläkemaksuista. Hoitakaa elämänne ja tienestinne niin, että tulot tulee sieltä, mistä ei työelä... Lue lisää...
Kyllästynyt tuohon i...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

19.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image