Kärp­pä­kap­tee­ni Kukkonen taisteli finaalit kylkiluut murtuneena

Oulun kärppien kapteeni Lasse Kukkonen. KUVA: Maiju Torvinen
Liiga 27.4.2015 10:11 | Päivitetty 27.4.2015 10:14
Kaleva

Oulun Kärppien kapteeni Lasse Kukkonen pelasi loppuotteluissa kaksi kylkiluuta murtuneena. Kukkonen jäi pois loukkaantumisen vuoksi välierien ensimmäisessä ottelussa ja palasi Kärppien kokoonpanoon toiseen finaaliin.

Kukkosen mukaan tie mestaruuteen oli kivikkoisempi kuin aiemmin.

– Tämä kulta oli kovimman työn takana minun aikanani. Mestaruuden puolustaminen oli vaikeaa. Ulkopuoliset tekijät vaikuttivat liikaa joukkueen arkeen, Kukkonen kertoi sunnuntaina Kalevalla.

Mestaruus on Kukkoselle kolmas Kärppien riveissä.

Kaikki mestaruusaiheiset jutut, kuvat ja videot aihesivulla!

Lue lisää 27.04.2015 Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Nuorisolle erittäin huonoa esimerkkiä miten riskeerataan oma terveys. Nuorempana minäkin ihastelin tällaista toimintaa mutta keski-iässä mennään terveys edellä. Kuminpalasen siirtely ei ole sen arvoista, että uhrataan oma terveys. Kun terveys menee jäljelle ei jää mitään - mainekin kestää vain aikansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yritä itse ymmärtää että asia ei ole ollenkaan niin paha kuin mitä joku tietämätön maallikko voisi luulla. Jos siinä oikeasti olisi jotakin pahempaa riskiä terveydelle, ei se siellä olis ollut. Mutta onhan se mukava aina päästä moittimaan jotakuta, päivähän siinä pelastuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lähellä oli, että JYP:in Tuppurainen onnistui tekosessaan, mutta tuli uusi Kärppä Puljujärvi, joka hoiti hyvin koko muun joukkueen kanssa Kärppien kapteenin ja joukkueen tärkeimmän pelaajan poissaolon. Hurjan näköistä oli Tapparan taklaukset Kukkoseen pari kertaa, mutta Lasse viisaasti onnistui suojaamaan jotenkin itsensä. Kapteenin tulo viimeisiin peleihin nosti joukkueen tasoa ja loppu on historiaa! Ilman Kukkosen loukkaantumista emme olisi kokeneet näin paljon pelejä, koska Kärpät oli täysin ylivoimainen ja olisi voinut lisätä kierroksia loppusarjaan. Kuinka moni muu joutui pelaamaan luut murskana, koska linja oli sellainen että sai hakata poikittaisella niin paljon kuin ranteista ja hauiksesta löytyy, ilmeisesti se oli mm. JYP:n ja Tapparan laillista SM liigan hyväksymää pelaamista, mikä jäähyn arvoinen teko.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Anteeksi tarkoitin uutena pakkina Markus Nutivaaraa, ei Puljujärvessä mitään vikaa ole oli vain B nuorten MM kisoissa. Kun Lasse jäi makaamaan taklauksen jälkeen aavistus oli, että nyt kävi pahasti, kun ei Kärppä kulttuuriin kuulu makoilu, nousi taistellen kohta tuskasta irvistellen ylös eikä syytellyt ketään, siinä on rehti mies. Huml sai iskuja koko kauden ajan, makoili kivuissaan aikansa, ei hakenut jäähyä vastustajalle, kaikki toimii tavallaan tuskissaan, kaikki huusi Etelässä, näyttelee, tosiasiassa kukaan ei tiedä kuinka paljon vammoja Ivanilla oli kun koko kauden sai iskuja erotuomareiden siunaamana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todella esimerkillinen kapteeni Kärpillä, ja Allu Tuppurainen muistanee pitkään mitä tuli tehtyä...Onneksi ei käynyt pahemmin Lasselle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuonpa arvasi, arkaillen meni tilanteisiin ja hävisi lähes kaikki kaksinkamppailut. Mutta eipä parempiakaan ollut kentälle laittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ISO KIITOS! Olet sinä "Äijä" -kapteenina. Oli huikeaa nähdä miten kultataistelun alussa tsemppasit Kärppä miehistöä jäällä.
ISO KIITOS myös koko Kärppä joukkueelle, huoltajineen ja johtajineen! Kaksi SM kultaa peräkkäin. Upeaa Oulu!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työtapaturma, jonka seurauksena normaalissa työelämässä olisi seurannut sairauspoissaolo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tahallinen vahingoittaminen jonka seurauksena normaalissa työelämässä olisi tullut rikos syyte!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa mieltä Kukkosen knassa. Ulkopuoliset tekijät vaikuttivat liikaa. Vespasianuksen sanat;"pecunia non olet", ei toteutunut,vaan raha pantiin todella haisemaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

19:04
Metsänomistajille on suunnitteilla ensimmäinen valtiontuki täysin ja ainoastaan ilmastolähtökohdista – kompensaatioiden taustalla hiilinielujen vahvistaminen
19:00
Arvio: Televisio leviää Suomeen, mutta sopiiko se vanhoillislestadiolaisten uskovaisten olohuoneeseen? – SRK:n historiankirjoituksessa on edetty 1960- ja 1970-lukujen vaikeisiin kysymyksiin Tilaajille
19:00
Konsultin Oulun kaupungin pöytään lyömät madonluvut ihmetyttävät entisiä valtuutettuja – "Mihin on kadonnut se oululaisten poliittisten ryhmien yhdessä tekemisen malli" Tilaajille
18:42
Riskintorjunta voi mennä Suomessakin uusiksi, jos tieto Wuhan-viruksen tarttuvuudesta osoittautuu merkittäväksi
18:32
Omakotitalon yhteydessä olevassa automaalaamossa syttyi tulipalo Pateniemessä, paloa sammutetaan parhaillaan
18:16
Iijokea soudetaan ja melotaan ensi kesänä kahdessa tapahtumassa samaan aikaan – Perinteisen Iijokisoudun rinnalle nousee Elävä Iijoki -melonta- ja soututapahtuma
18:00
Oulujärven saarihakkuiden kiellolla voi olla ennakkopäätöksen luonne – "Aikaisemmin Metsähallitus ei juuri suojelijoita kuunnellut" Tilaajille
53
Metsäteollisuus vastaa lakkoon kolmen päivän työsululla, sovintoa haetaan valtakunnansovittelijan toimistolla
52
Onko juniorivalmentajien osaaminen heikkoa? "Liian moni lapsi kokee kiusaamista ja epäasiallista käyttäytymistä urheiluseurassa"
28
Kiina puolustautuu koronavirukselta: rajoituksia joukkoliikenteeseen, villieläinten kauppa seis – kuolonuhreja yli 50
27
Pohjantiellä jopa 160 kilometrin tuntivauhtia ajanut henkilöauto kiinnitti poliisin huomion – kortiton kuljettaja kaahasi humalassa
23
Manner tuskaili Kärppien johtoasemassa pelaamista – Kolmanneksen kauden tehopisteistään turkulaisia vastaan tehnyt Jokinen laittoi TPS-tehot sattuman piikkiin
22
Ulkoministeri Haavisto suunnitelmasta tuoda Al-Holin naiset oikeuden eteen Syyriassa: "Mielellään kuulemme, mitä kurdit suunnittelevat"
21
Kiinalaisryhmät peruvat Lapin matkoja tai etsivät niille uutta ajankohtaa – "Meillä on tietoja yksittäisistä nuorisomatkailuun liittyvistä ryhmistä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

194 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paras asumismuoto?

Kun ei tarvi miettiä raha-asioita, vaan voi keskittyä pelkästään tuohon viihtyvyyteen, niin sehän on tottakai oma OKT, s... Lue lisää...
ESIMERKKI TODELLISUU...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image