Tilaajille

Unohda kar­ja­lan­pii­rak­ka – kää­räi­se kuo­ri­tai­ki­nas­ta vaih­teek­si um­pi­nai­sia lant­tu­su­pik­kai­ta tai paista pan­nul­la sul­has­pii­ra­koik­si

Karjalanpiirakkataikinasta voi leipoa vaikka lanttusupikkaita, joiden täytteenä on lanttusurvosta ja lihaa.

Karjalainen piirakkakulttuuri on tunnettua monipuolisempi. Karjalanpiirakkataikinasta voi leipoa vaikka lanttusupikkaita, joiden täytteenä on lanttusurvosta ja lihaa.

Karjalanpiirakan tuntevat kaikki, mutta miltä mahtaisivat maistua supikkaat, sultsinat, sipaniekat tai vatruskat?

Piirakkakulttuuri levisi ympäri Suomea siirtokarjalaisten mukana lähes 80 vuotta sitten. Karjalanpiirakasta tuli koko Suomen eväs, mutta jostain syytä muu rikas piirakkaperinne jäi vähemmälle huomiolle.