Ulla Taa­las­maan kris­tal­li­pal­lo vie Aleksin toiseen to­del­li­suu­teen

Salattujen elämien kesätauon aikana Pihlajakadun vaihtoehtoiseen todellisuuteen pääsee jälleen uppoutumaan Pihlajasadussa.

Aleksi pääsee Pihlajasadussa näkemään vaihtoehtoisen maailmansa, jossa Hanna ei olekaan kuollut.
Aleksi pääsee Pihlajasadussa näkemään vaihtoehtoisen maailmansa, jossa Hanna ei olekaan kuollut.

Salatut elämät: Pihlajasatu

** Salattujen elämien kesätauon aikana Pihlajakadun vaihtoehtoiseen todellisuuteen pääsee jälleen uppoutumaan Pihlajasadussa.

Hanna Salin (Tarja Omenainen) on kuollut. Sureva Aleksi Salin (Tuomas Kytömäki) pääsee kurkistamaan kristallipallosta, millaista olisi, jos kaikki olisi käynyt toisin.

Takaumat, unet ja ennustajaeukot ovat ikiaikainen tapa saada draamaan erilaisia aikatasoja. Siitä huolimatta hymyilyttää vähän, kun Ulla Taalasmaa (Maija-Liisa Peuhu) tuo peitetyn kristallipallon Aleksin eteen. Kotikutoisen oloista meno on muutenkin.

Peuhun, Omanaisen ja Kytömäen lisäksi Pihlajasadun rooleissa nähdään tuttuja näyttelijöitä Salkkareiden 20-vuotisen matkan varrelta, kuten Jaana Saarinen, Timo Jurkka, Venla Saartamo, Jouko Keskinen ja Sannamaija Pekkarinen.

Kristallipallo vie Aleksin Hannan ensikäynnille Salinien kotiin. Tunnelma on jäykkä, vaikka osa ei ehkä huomaakaan sitä. Hanna ja Aleksi ovat menossa naimisiin, mutta Jukan (Jouko Keskinen) ja Maaritin (Jaana Saarinen) rakkaus ei kukoista.

Kymmenosaisella toisella tuotantokaudella viisi ensimmäistä jaksoa ollaan Salinen kanssa ja viisi viimeistä Sievisten.

Kesällä Salatuista elämistä ei nähdä uusia jaksoja, mutta uusintoja kyllä. MTV3:lta tulee tänään Pahainpäivä-jakso kello 16 ja sen jälkeen osat 2805, 2806 ja 2807.

MTV3 maanantai 24.6. klo 19.30