Tilaajille

Ulkona voi syödä hyvin myös muualla kuin ra­vin­to­las­sa – Jouni Laak­ko­nen joh­dat­taa metsään te­ke­mään avo­tu­lel­la ko­ko­nai­sen il­lal­li­sen pie­nel­lä mää­räl­lä tar­vik­kei­ta

Eräopas Jouni Laakkonen neuvoo, miten raaka-aineet kulkevat mukana ja mitä muuta metsään kannattaa ottaa. Hiilloskalaa voi maustaa vaikka kuusenkerkillä tai havusilpulla.


Jouni Laakkonen kannustaa ihmisiä tekemään ruokaa luonnossa. Se onnistuu tarvittaessa pienelläkin retkivarustuksella.
Jouni Laakkonen kannustaa ihmisiä tekemään ruokaa luonnossa. Se onnistuu tarvittaessa pienelläkin retkivarustuksella.

Eräopas Jouni Laakkonen rakastaa kalaa ja aitoja metsän makuja. Niitä hän hyödyntää tehdessään asiakkaidensa kanssa ruokaa keskellä metsää, veden äärellä.