Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Jääkiekko: SM-sar­jan par­haa­na pe­laa­ja­na pal­ki­tun Markus Loposen te­ho­ket­ju johtaa Kärpät kul­ta­jah­tiin

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Üd­vöz­löm, ter­ve­tu­loa Suomeen Unkarin par­la­men­tin väki, mutta Na­to-vet­kut­te­lu on aika jo lo­pet­taa

Unkarin parlamenttivaltuuskunnan vierailu sujui Ruotsissa sopuisasti. Samaa voi odottaa keskiviikkona Suomessa. Pääministeri Viktor Orbánin ei kannata enää jatkaa Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyydellä pelailua, muuten uhkana on oma maali.

Üdvözlöm, tervetuloa! Keskiviikkona Suomen eduskunta avaa ovensa unkarilaisvaltuuskunnalle, jonka matka pohjoiseen liittyy Suomen Nato-hakemukseen.

Unkarin parlamentin varapuhemiehen Csaba Henden johtaman ryhmän on määrä tavata eduskunnassa puhemies Matti Vanhanen, eduskuntaryhmien sekä ulkoasiain- ja puolustusvaliokunnan edustajia sekä suuren valiokunnan puheenjohtaja Satu Hassi (vihr.).

Valtuuskunnan matka toivottavasti auttaa Unkarin parlamenttia tekemään lopultakin myönteisen päätöksen Suomen Nato-jäsenyyden ratifioinnista. Ala-arvoinen vetkuttelu on kestänyt jo liian kauan.

Unkarin ohella ratifiointia tunnetusti odotetaan Turkilta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.