Mainos

Tylsät ja tu­lok­set­to­mat pa­la­ve­ri­päi­vät är­syt­tä­vät monia – lue 4 vinkkiä miten jär­jes­tät vuoden on­nis­tu­neim­man ko­kouk­sen

Moni kokee samat kokouspaikat ja tutut kaavat puuduttaviksi, ja kotikaupungissa järjestetystä kokouksesta kiirehditään vauhdilla arjen askareisiin. Hyvän kokouksen peruspilarit auttavat suunnittelemaan kiitettävän arvoisen tilaisuuden, johon koko tiimi on tyytyväinen.

Tutut kaavat ja samanlaisina toistuvat kokouspäivät voivat puuduttaa. Kokouksiin kannattaakin hakea uutta virtaa poikkeamalla hetkeksi vakiintuneista tavoista sekä miettimällä tarkemmin sitä, miten kokoustaminen voisi olla paitsi tuloksekasta, myös virkistävää.

Lue alta Iso-Syötteen Kide-hotellin neljä vinkkiä, joiden avulla järjestät vuoden parhaan kokouspäivän.

1. Vaihda maisemaa. Tutulla työpaikalla keskeytyksiltä voi olla vaikea välttyä. Uudet tilat ja maisemat auttavat herättelemään ja aktivoimaan ajatuksia.

Maisemanvaihdos virkistää palaveripäivää. Iso-Syötteen hirsiseltä LumiAreenalta aukeaa kaunis maisema kohti Pikku-Syötettä.
Maisemanvaihdos virkistää palaveripäivää. Iso-Syötteen hirsiseltä LumiAreenalta aukeaa kaunis maisema kohti Pikku-Syötettä.

2. Virkistäydy välissä. Onnistuneeseen kokouspäivään kuuluu aina hyvä ruoka ja parhaaseen lisäksi yhteinen aktiviteetti. Laadukkaan ja maittavan ruuan ja kahvittelun lisäksi kävelylenkki tai pyöräretki metsässä antavat virtaa keholle ja mielelle.

3. Varaa tarpeeksi aikaa. Erityisesti isojen kokonaisuuksien käsittely vaatii aikaa ja asioiden prosessointia. Kokouksen sisällön jakaminen kahdelle päivälle voikin olla avain onnistumiseen ja tuloksiin.

Hyvään kokouspäivään kuuluu yhteistä virkistäytymistä. Aktiviteettien äärellä tiimihenki vahvistuu ja ajatus kirkastuu. Iso-Syötteellä on tarjolla kaikille sopivia aktiviteetteja ympäri vuoden.
Hyvään kokouspäivään kuuluu yhteistä virkistäytymistä. Aktiviteettien äärellä tiimihenki vahvistuu ja ajatus kirkastuu. Iso-Syötteellä on tarjolla kaikille sopivia aktiviteetteja ympäri vuoden.

4. Suunnittele huolella. Määritä aikataulut kokouksen sisällön ja tavoitteiden mukaan. Varmista ennakkoon toimiva kokoustekniikka, verkkoyhteydet ja muiden kokoustarvikkeiden saatavuus.

Onnistunut kokous Iso-Syötteen Kide-hotellissa

Iso-Syötteen Kide-hotelli auttaa asiakkaitaan järjestämään vuoden onnistuneimman kokouksen. Hotelli huolehtii herkullisista tarjoiluista, hauskoista aktiviteeteista, toimivasta kokoustekniikasta, nopeista verkkoyhteyksistä, moderneista kokoustiloista ja loistavista yöunista. Hotellin henkilökunta auttaa myös muodostamaan jokaiseen tapahtumaan sopivan aikataulun ja ohjelman.

Kide-hotelli tarjoaa laadukkaita kokouspalveluita muutaman henkilön johtoryhmien kokouksista useiden satojen henkien seminaareihin. Kokoustarjoiluista vastaa laadukasta ja herkullista ruokaa tarjoava ravintola Bistoria. Uudet hotellihuoneet Unikulman sänkyineen takaavat hyvän levon. Ohjelma ja aktiviteetit räätälöidään tapahtumaan sopivasti ja järjestetään Iso-Syötteen ja Syötteen kansallispuiston upeissa puitteissa.

Kide Hotel by Iso-Syöte

KIDE Hotelli sijaitsee Iso-Syötteellä, 140 kilometrin päässä Oulusta. Marraskuussa 2019 avatussa hotellissa on 60 huonetta.

Hotellin yhteydessä on eri kokoisia kokous-, sauna-, urheilu- ja tapahtumatiloja sekä tilava kuntosali. Hotellin yhteydessä toimiva ravintola Bistoria tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista.

Tutustu tarkemmin: www.hotellikide.fi.

-