Tilaajille

"Tum­ma­viit­tai­nen hahmo istuu liian lähellä ja uhkaa kos­ket­taa" – Visa Noronen toipuu ko­ro­na­vi­ruk­ses­ta ja nauttii elossa olosta, mutta sai­rau­den aikana elämä katosi ym­pä­ril­tä

Kirjeenvaihtaja Visa Noronen sai koronaviruksen aiheuttamia oireita pian palattuaan Floridasta ja Madridista Berliiniin maaliskuun toisella viikolla.

Berliini on hiljentynyt koronan vuoksi. Kirjoittaja Visa Noronen on Berliinissä ja Brysselissä työskentelevä toimittaja. Berliinin keskustassa kulkevia ihmisiä, jotka ovat suojatuneet kasvomaskeilla. Näkymä Berliinistä.
Berliini on hiljentynyt koronan vuoksi.
Berliini on hiljentynyt koronan vuoksi.
Kuva: JENS SCHLUETER

Kirjeenvaihtaja Visa Noronen sai koronaviruksen aiheuttamia oireita pian palattuaan Floridasta ja Madridista Berliiniin maaliskuun toisella viikolla. Hän piti päiväkirjaa kovasta taudistaan ja uutisista ympäri maailmaa lähes kolmen viikon ajan. Hän ei usko Berliinin ja sen yöklubien palaavan ennalleen koronakriisin jälkeen.

Berliini, Saksa

Sunnuntai 8.3. – Elämä hymyilee

Suuri joukko ihmisiä tanssii keltaisella rantahiekalla Floridassa. Atlantilta puhaltaa leppeä tuuli. Rytmi tuntuu vartalossa ja tanssimme täynnä iloa siitä, että olemme jälleen yhdessä.