Kolumni: Mikä siinä yli­opis­ton muu­tos­sa olisi niin ka­ma­laa?

Aluevaalit: Etsi Kalevan alue­vaa­li­ko­nees­ta sopiva ehdokas

Tilaajille

Tuira, Top­pi­lan­saa­ri ja Pyy­kös­jär­vi ovat ehdolla par­haak­si kau­pun­gin­osak­si – Ky­syim­me, mikä tekee niistä eri­tyi­sen: "Top­pi­lan­saa­ri on eh­dot­to­mas­ti Suomen yk­kös­paik­ka"

Suomen Kotiseutuliitto etsii Suomen parasta kaupunginosaa. Tänä vuonna Oulusta ehdolle ilmiannettiin Tuira, Toppilansaari ja Pyykösjärvi. Asukasyhdistysaktiivit kertovat, mikä tekee kaupunginosista erityisen.

Suomen Kotiseutuliitto etsii Suomen parasta kaupunginosaa. Tänä vuonna Oulusta ehdolle ilmiannettiin Tuira, Toppilansaari ja Pyykösjärvi. Mikä niistä tekee erityisen? Antaa asukasyhdistysaktiivien kertoa.

Kaisa Koivukoski muutti Ouluun ja Tuiraan vuonna 1995. Hänen piti viipyä vain vähän aikaa, mutta toisin kävi. Muuttolasti on siirtynyt 24 vuodessa vain kaksi kerrosta ylöspäin. Asukasyhdistyksen puheenjohtajanakin on vierähtänyt kymmenen vuotta.

Tapaamme Koivukosken kanssa Tuiranpuiston kupeessa. Hänestä Tuirassa on erityistä, että se on kuin kaupungin keskustaa, mutta toisaalta luonto on läsnä.