Oulun kaupunki: Oulu aikoo ko­rot­taa luot­ta­mus­toi­mis­ta mak­set­ta­via palk­kioi­ta rei­lus­ti

Autismi: Johanna Vuo­ri-Kar­via sai tietää vasta ne­li­kymp­pi­se­nä, miksi hän on eri­lai­nen

Parkkipaikat: Ko­ko­sim­me Oulun park­ki­hal­lit kar­tal­le ja sel­vi­tim­me, mitä pit­kä­ai­kai­nen py­sä­köin­ti maksaa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Trump ja Sau­di-Ara­bian ku­nin­gas ha­lua­vat valvoa tiu­kas­ti Iranin ydin­so­pi­muk­sen to­teu­tu­mis­ta

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Saudi-Arabian kuningas Salman haluavat valvoa tiukasti Iranin ydinsopimuksen toteutumista.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Saudi-Arabian kuningas Salman haluavat valvoa tiukasti Iranin ydinsopimuksen toteutumista. Trump ja Salman keskustelivat asiasta puhelimessa.

Valkoisen talon tiedotteen mukaan kaksikko keskusteli myös tarpeesta puuttua Iranin "epävakaaseen alueelliseen toimintaan" sekä "radikaalin islamistisen terrorismin" vastaisesta taistelusta. Esille nousi myös turvavyöhykkeiden perustaminen Syyriaan ja Jemeniin.

Valkoinen talo ei kertonut tarkemmin Trumpin ja Salmanin suunnitelmista.

Trump vastusti ydinsopimusta, jonka Iran allekirjoitti suurvaltojen kanssa. Trump on sanonut, että haluaa kumota sopimuksen.

Israelin presidentti Benjamin Netanjahu sanoi viime kuussa, että on olemassa monia keinoja kumota sopimus. Hän sanoin myös keskustelevansa asiasta Trumpin kanssa.

Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama puolestaan varoitti ennen kautensa loppua sopimuksen kumoamisesta ja korosti sen merkittäviä ja konkreettisia tuloksia.