Sirkus: Kahden lapsen äiti sai syk­syl­lä puhelun ja päätti karata sir­kuk­sen matkaan

Oulu: Ro­tuaa­rin palloa vaivaa mys­ti­nen vika, jota sel­vi­te­tään edel­leen

Luitko jo tämän: Suun­nis­tus­ki­sa sai uuden kään­teen, kun Mu­hok­sen met­säs­tä löytyi Kel­los­ta ka­don­nut nainen

Mainos: Markkinointitoimisto Kolmas Polvi etsii markkinoinnin asiantuntijaa - tutustu ja hae tästä

Trump ja Sau­di-Ara­bian ku­nin­gas ha­lua­vat valvoa tiu­kas­ti Iranin ydin­so­pi­muk­sen to­teu­tu­mis­ta

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Saudi-Arabian kuningas Salman haluavat valvoa tiukasti Iranin ydinsopimuksen toteutumista.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Saudi-Arabian kuningas Salman haluavat valvoa tiukasti Iranin ydinsopimuksen toteutumista. Trump ja Salman keskustelivat asiasta puhelimessa.

Valkoisen talon tiedotteen mukaan kaksikko keskusteli myös tarpeesta puuttua Iranin "epävakaaseen alueelliseen toimintaan" sekä "radikaalin islamistisen terrorismin" vastaisesta taistelusta. Esille nousi myös turvavyöhykkeiden perustaminen Syyriaan ja Jemeniin.

Valkoinen talo ei kertonut tarkemmin Trumpin ja Salmanin suunnitelmista.

Trump vastusti ydinsopimusta, jonka Iran allekirjoitti suurvaltojen kanssa. Trump on sanonut, että haluaa kumota sopimuksen.

Israelin presidentti Benjamin Netanjahu sanoi viime kuussa, että on olemassa monia keinoja kumota sopimus. Hän sanoin myös keskustelevansa asiasta Trumpin kanssa.

Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama puolestaan varoitti ennen kautensa loppua sopimuksen kumoamisesta ja korosti sen merkittäviä ja konkreettisia tuloksia.