Tommi rock-mu­si­kaa­li vielä viisi kertaa

Akustinen rockmusikaali Tommi nähdään Oulun kaupunginteatterin harjoitussalissa tällä viikolla vielä kaksi kertaa. Viime maaliskuussa ensi-iltansa saaneen ja suuren suosion saavuttaneen teoksen esittää Radiopuhelimet -yhtye vahvistettuna muutamalla ulkopuolisella näyttelijällä.

Tommi on Oulun kaupunginteatterin, Radiopuhelimet -yhtyeen ja Nälkäteatterin yhteistuotanto.
Tommi on Oulun kaupunginteatterin, Radiopuhelimet -yhtyeen ja Nälkäteatterin yhteistuotanto.

Akustinen rockmusikaali Tommi nähdään Oulun kaupunginteatterin harjoitussalissa tällä viikolla vielä kaksi kertaa. Viime maaliskuussa ensi-iltansa saaneen ja suuren suosion saavuttaneen teoksen esittää Radiopuhelimet -yhtye vahvistettuna muutamalla ulkopuolisella näyttelijällä. Esityksen on ohjannut Juha Hurme.

Tommi on akustinen rockmusikaali noin nelikymppisestä oululaisesta rockhenkilöstä, jonka taivallusta seurataan syntymästä raakaan keski-ikään.

Tommilta ei luonnistu juuri mikään, mutta karu miljöö, huono tuuri ja keskivertogeenit eivät häntä lannista. Teos koostuu Tommin elämän hävettävistä tilanteista, peruuttamattomista erehdyksistä ja toivottomista teoista.

Viimeistä sanaa ei sanota, jopa Tommi pystyy kehittymään. Ja jos Tommi pystyy, kaikki pystyvät.

Tommi on koottu Radiopuhelimet-yhtyeen jäsenten sekä muutaman tukihenkilön armoa-ei-antavista, tosipohjaisista tai mielikuvitelluista kertomuksista.

Tommi sisältää paljon koeteltua, arvokasta tietoa, joka auttaa selviytymään sekä arkisissa usein vastaantulevissa tilanteissa että elämän suurissa saranakohdissa.

Tommi on Oulun kaupunginteatterin, Radiopuhelimet -yhtyeen ja Nälkäteatterin yhteistuotanto. Esitykset ovat Oulun kaupunginteatterin harjoitussalissa 9.11. ja 12.11. kello 19.