Tjä­re­bor­gin yhden edes­ta­kai­sen An­ta­lya-Ou­lu -lo­ma­len­non tilanne auki – läh­te­mäs­sä ja pa­laa­mas­sa yh­teen­sä yli 300 mat­kus­ta­jaa

Matkatoimisto Tjäreborgin emoyhtiö Thomas Cookin konkurssi voi heijastua maanantaina yhteen Oulun lentoasemalta lennettävään lentoon.

Oulun lentoasemalta pitäisi maanantai-iltana lähteä lomalento Turkin Antalyaan. Kuvituskuva.
Oulun lentoasemalta pitäisi maanantai-iltana lähteä lomalento Turkin Antalyaan. Kuvituskuva.
Kuva: Maiju Torvinen

Matkatoimisto Tjäreborgin emoyhtiö Thomas Cookin konkurssi heijastuu maanantaina yhteen Oulun lentoasemalta lennettävään lentoon. 

Tjäreborgin myyntijohtaja Saana Ruonala kertoo, että maanantaina illalla Oulusta olisi tarkoitus lähteä lento Turkin Antalyaan. Ruonalan mukaan kyse on turkkilaisen tilauslentoyhtiö Freebird Airlinesin lennosta.

Tjäreborg ilmoitti maanantaiaamuna verkkosivuillaan, että matkanjärjestäjän Pohjoismaissa toimiva johto on päättänyt, että Thomas Cook Airlines -yhtiön kaikki lähtevät lennot perutaan maanantaina. 

– Sen pitäisi lähteä Turkista kello 15.25 ja saapua kello 18.55. Oulusta lennon pitäisi lähteä takaisin Antalyaan kello 20.55, Ruonala kertoo. 

Onko lento Antalyasta Ouluun siis peruttu?

– Sitä en osaa tässä kohtaa vielä sanoa. Asiakkaiden huolenpito on meillä tällä hetkellä ykkösasia, Ruonala kommentoi.

Ruonalan mukaan Oulusta olisi lähdössä 165 asiakasta Turkkiin. Palaamassa taas olisi 158 asiakasta. 

Tjäreborgilla ei ole tällä hetkellä Oulusta muita lomalentoja, kuin maanantaiset Antalyan-lennot. Yhtiön muut lomalennot Teneriffalle ja Gran Canarialle alkaisivat vasta talvella. 

Oletko lähtemässä Tjäreborgin lennolla matkalle ja vaikuttiko Thomas Cookin konkurssi sinun matkaasi? Jos vaikutti, miten? Kerro meille kommentoimalla tätä juttua tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen verkkotoimitus@kaleva.fi.