Tilaajille

Täy­te­tyt munat ovat helppo al­ku­ruo­ka pää­siäis­päi­väl­li­sel­le – 66-as­tei­sen kel­tuai­sen kyp­sen­nys vaatii enemmän kär­si­väl­li­syyt­tä, mutta on­nis­tuu ta­val­li­ses­sa uunissa

Pääsiäisenä pannaan pöytä koreaksi munalla. Upota, täytä tai käytä sellaisenaan juuri sopivan jähmettyneenä. Muna maistuu mahtavalta myös marengissa.

Kananmuna on luonnon oma säilyke. Se säilyy pitkään hyvänä huoneenlämmössäkin.
Kananmuna on luonnon oma säilyke. Se säilyy pitkään hyvänä huoneenlämmössäkin.

Täytetyt munat sopivat alkuruuaksi pääsiäispäivälliselle tai brunssille. Täytä kananmunat makusi mukaan jokiravunpyrstöistä tai tonnikalasta tehdyllä tahnalla.

Venetsialaisesta Harry´s Barista alkunsa saanut carpaccio on klassikkoruoka vailla vertaa. Raa´asta naudan sisäfileestä veistetyt lihasiivut maistuvat majoneesin ja täydellisen 66-asteisen munankeltuaisen kera. Kaikkein helpoimmin juuri ja juuri jähmettynyt 66-asteinen keltuainen valmistuu sous vide -laitteella, mutta pitkä ja tasainen kypsennys onnistuu myös uunissa lihalämpömittarin avulla.