Mainos

Täyden pal­ve­lun au­to­ta­los­ta saa kaiken tar­vit­se­man­sa yhden katon alta – ”Kun etsimme autoa, se os­te­taan Delta Autosta eikä mistään muual­ta”

Oulun Delta Autosta saa helposti ja turvallisesti kaiken, mitä autoillessa tarvitsee. Tyytyväiset asiakkaat Marja-Leena ja Mikko Ihalainen eivät voisi kuvitellakaan asioivansa missään muussa autokaupassa.

Marja-Leena ja Mikko Ihalainen tykkäävät Kia-merkkisistä autoista. Tällä hetkellä he ajavat Kia Soul -mallisella autolla. ”Kia on luotettava ja siinä on pitkäaikainen takuu, ja huolto toimii. Kialla on myös hirveän hyvä ja helppo olla liikenteessä ja ajaa pitkää matkaakin”, Ihalaiset kertovat.
Marja-Leena ja Mikko Ihalainen tykkäävät Kia-merkkisistä autoista. Tällä hetkellä he ajavat Kia Soul -mallisella autolla. ”Kia on luotettava ja siinä on pitkäaikainen takuu, ja huolto toimii. Kialla on myös hirveän hyvä ja helppo olla liikenteessä ja ajaa pitkää matkaakin”, Ihalaiset kertovat.

Kun Marja-Leena ja Mikko Ihalainen asioivat vuosia sitten Oulun Delta Autossa, tapahtui jotakin, mikä naurattaa pariskuntaa vieläkin.

Pariskunta oli tullut autokauppaan ostamaan autoonsa uusia tuulilasinpyyhkijöitä. Mikko lähti hakemaan pyyhkijöitä varaosamyynnistä, ja Marja-Leena meni tutun autokauppiaan kanssa myyntipisteeseen juttelemaan.

”Kävelin hetken päästä tuulilasinpyyhkijöiden kanssa heidän luoksensa ja sanoin, että on nämä pyyhkijät nykyään kalliita. Automyyjä sanoi minulle, että pane ne vaan pois, et sinä niitä enää tarvitse – me ehdittiin jo tehdä tässä välissä vaimosi kanssa autokaupat”, Mikko Ihalainen kertoo nauraen.

Se ei ollut ensimmäinen eikä viimeinen kerta, kun Ihalaiset asioivat Delta Autossa, sillä Ihalaisten perhe on Deltan asiakas jo kolmannessa polvessa. Marja-Leenan isä oli ostanut jo 1970-luvun alussa liikkeestä ensimmäiset autot itselleen ja tyttärelleen. Ensimmäisen yhteisen auton Ihalaiset ostivat autoliikkeestä jo vuonna 1979 Marja-Leenan isän opastamana. Kaksi vuotta sitten myös Ihalaisten tytär osti liikkeestä ensimmäisen autonsa.

Aikaisemmin Limingantullissa toiminut Delta Auto sijaitsee nykyään Oulun Kaakkurissa.

”Delta on täyden palvelun autotalo, josta saa kaikki autoiluun liittyvät palvelut saman katon alta”, Delta Auto Oulun myyntijohtaja Timo Kaikkonen kiteyttää.

Delta Auto on tunnettu rennosta, luotettavasta ja hyväntuulisesta asiakaspalvelustaan sekä pitkistä asiakassuhteistaan.

”Meillä asiakas on aina keskiössä: jokainen asiakas on meille se tärkein asiakas. Meille on mukava ja helppo tulla, ja asiat hoidetaan aina niin kuin on sovittu. Toimipisteessämme on todella innostunut ja asiakaslähtöinen myyntihenkilöstö”, Kaikkonen sanoo.

Kaikki tarvittava saman katon alta

Delta Auton toimintaperiaatteena on, että kaikki tarvittava löytyy yhdestä paikasta.

”Meillä ajatuksena on, että autoilun täytyy olla helppoa ja ostamisen turvallista. Kun asiakas ottaa meihin yhteyttä, me voimme tarjota kaiken, mitä hän autoiluunsa tarvitsee”, Timo Kaikkonen sanoo.

Delta Auton palveluihin kuuluu autokaupan lisäksi esimerkiksi huolto, maalaamo, vauriokorjaamo, fixaus, rengashotelli ja katsastusasema.

Delta Autossa on myös auton kotiinkuljetuspalvelu.

”Auton voi ostaa suoraan kotiovelle toimitettuna ja asiakkaan ei tarvitse halutessaan käydä lainkaan paikan päällä. Meillä on myös huollon noutopalvelu, jossa auto haetaan kotoa huoltoon ja tuodaan huollon jälkeen takaisin samaan paikkaan, jolloin asiakkaan ei tarvitse jäädä korjaamolle odottamaan huollon valmistumista”, Kaikkonen kertoo.

Ihalaiset ovat olleet tyytyväisiä autoliikkeen huoltopalveluun. Vuosikymmenten aikana autoa ei ole tarvinnut käyttää huollossa muuten kuin vuosihuollon merkeissä – yhtä kertaa lukuun ottamatta.

”Olimme lähdössä Helsinkiin ja siitä ulkomaille, kun minä törmäsin autokatoksen kulmaan. Soitimme luottomyyjälle kotiin, hän otti asian hoitaakseen ja saimme tilalle nopeasti vara-auton, jolla olimme jo 1,5 tunnin päästä matkalla Helsinkiin. Sillä välin, kun lomailimme Lissabonissa, auto oli laitettu kuntoon”, Marja-Leena Ihalainen kertoo.

Delta Auto Oulu on tunnettu ystävällisestä, asiantuntevasta ja rennosta myyntiporukastaan.
Delta Auto Oulu on tunnettu ystävällisestä, asiantuntevasta ja rennosta myyntiporukastaan.

Sähköiset palvelut ja turvaa ostamiseen

Delta Auto tarjoaa asiakkailleen erilaisia arkea helpottavia palvelukokonaisuuksia.

Yksi suosituimmista palveluista on DeltaDrive. DeltaDrivessa auton saa ilman käsirahaa 1–4 vuodeksi kuukausierällä, johon on mahdollista ottaa myös huoltosopimus. Sopimuskauden päättyessä auton voi halutessaan myydä takaisin Deltalle, joka sitoutuu ostamaan auton ennalta sovitulla hinnalla.

Sopimuksen päättyessä asiakas voi valita halutessaan uuden tarpeitaan vastaavan auton. Auto on mahdollista vaihtaa myös kesken sopimuskauden. DeltaDrivea myydään sekä uusiin että käytettyihin autoihin.

”DeltaDrivessa asiakas tietää tasan tarkkaan auton kulut. Autoilun helppous tulee siitä, että sen aikana ei tarvitse huolehtia yllättävistä kuluista, auton arvon alenemisesta tai siitä, saako vanhan auton myytyä, kun on aika ostaa uusi”, Kaikkonen kertoo.

Delta Auto haluaa helpottaa asiakkaidensa arkea myös erilaisilla sähköisillä palveluilla. Esimerkiksi autohuollon voi varata kätevästi sähköisesti. Delta Autolla on myös sähköinen chat-palvelu, joka palvelee lähes ympärivuorokautisesti.

”Chatissa meillä on vastaamassa Deltan omat automyyjät. Ajatuksena on, että kun asiakas ottaa meihin yhteyttä, asia hoituu sujuvasti, liittyi se sitten auton ostamiseen, huoltoon tai muihin kysymyksiin”, Timo Kaikkonen kertoo.

”Panostamme vahvasti sähköisiin palveluihin: olemme juuri avanneet esimerkiksi autoverkkokaupan, jossa asiakas voi tehdä autokaupat halutessaan kotisohvalta.”

Helppoa ja ystävällistä asiointia

Oulun Delta Auton uusien autojen merkkiedustuksia ovat Kia, Opel ja Mitsubishi. Lisäksi Deltalla on myös runsas vaihtoautojen valikoima.

”Meillä on useamman sadan auton varasto heti toimitukseen uusia, esittely- ja vaihtoautoja, ja valtakunnallinen varasto, jossa puhutaan jo useammasta tuhannesta autosta. Valtakunnallisesti merkkiedustuksena meiltä löytyy Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Mazda, Subaru, Opel, Kia ja Mitsubishi”, Kaikkonen kertoo.

Ihalaiset vannovat itse Kian nimeen. Tällä hetkellä heillä on vuoden 2018 Kia Soul, johon he ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Myös Delta Auto saa pariskunnalta täydet pisteet.

”Parasta Deltassa on luotettavuus ja ystävällinen palvelu. Täällä on aina niin välitön tunnelma. Meille on ollut itsestäänselvyys, että kun etsimme autoa, se ostetaan Delta Autosta eikä mistään muualta. Delta Autosta saa henkilökohtaista palvelua ja asiointi on aina helppoa”, Mikko Ihalainen kiteyttää.

Nuori pariskunta ensimmäisen yhteisen autonsa edessä. Ihalaiset ovat olleet erittäin tyytyväisiä Deltan asiakaspalveluun ja luotettavuuteen. Kaikki vuosien varrella tehdyt autokaupat on solmittu kahden luottomyyjän kanssa.
Nuori pariskunta ensimmäisen yhteisen autonsa edessä. Ihalaiset ovat olleet erittäin tyytyväisiä Deltan asiakaspalveluun ja luotettavuuteen. Kaikki vuosien varrella tehdyt autokaupat on solmittu kahden luottomyyjän kanssa.

Tutustu Delta Auto Oulun sivuihin osoitteessa https://www.delta.fi/fi/autoliikkeet/oulu.

Info

Delta Auto Oulu

Pauketie 4, 90410 Oulu

Myynti: Ma-Pe 9-18 / La 10-15

Huolto: Ma-Pe 8-17 / La suljettu

Automyynti: 0207 408 601

Merkkiedustus: Kia, Mitsubishi, Opel