Tilaajille

Tässä tulevat kak­ku­kau­den pää­täh­det: Taituri Anni Paak­ku­nai­nen jakaa vink­kin­sä ja re­sep­tin­sä näyt­tä­vään, ta­kuu­var­maan ja raik­kaa­seen juh­la­unel­maan

Vastikään leivontakirjan julkaisseen Anni Paakkunaisen kesäisissä kakkukaunottarissa maistuvat marenki ja marjat.

Vastikään leivontakirjan julkaisseen Anni Paakkunaisen kesäisissä kakkukaunottarissa maistuvat marenki ja marjat. Helppo ja herkullinen minttusuklaajuustokakku muuntuu vegaaniseksi ja gluteenittomaksi, ja mikä parasta: sen voi valmistaa etukäteen pakastimeen. Hurmaavan kaunis ruusukakku on juhlapöydän paras koristus. Marenkikakun pinnan voi tohottaa kaasupolttimella jännän paahteiseksi.

Leivontabloggaaja Anni Paakkunaisen neuvo aloittelevalle leipurille on simppeli: opettele tekemään sokerikakkupohja.

– Kun osaa tehdä kakkupohjan hyvin, voi lähteä leikittelemään ja yhdistelemään.