Uimahallit: Oulun ui­ma­hal­lis­sa ja Ve­si-Ja­tu­lis­sa sul­jet­tu altaita bak­tee­ri­löy­dös­ten vuoksi

Kuvagalleria: Ve­ren­pu­nai­nen ja vio­let­ti hetki ikuis­tui lu­ki­joi­den ko­mei­siin kuviin

Luitko jo tämän: Oulun Nor­maa­li­kou­lun si­sä­il­ma­on­gel­mat ovat taas ta­pe­til­la, reh­to­rin mukaan koulu on jat­ko­ajal­la

Tilaajille

"Ta­ri­noi­ta syntyy, mutta miten tuet­tai­siin enemmän työs­ken­te­lyä Poh­jois-Suo­mes­sa" – Poh­joi­sen lää­nin­tai­tei­li­jat ha­lua­vat saattaa yhteen alueen kä­si­kir­joit­ta­jat ja au­dio­vi­suaa­li­sen alan toi­mi­jat

Läänintaiteilijatyöpari Janne Niskala ja Janne Rosenvall iloitsee taiteilijakohtaamisista ja kasvokkain tapahtuvista yhteisistä ideointituokioista etätyöjakson jälkeen.

Janne Niskalan mukaan audiovisuaalisella alalla menee hyvin pohjoisessa tällä hetkellä. – Nyt vain tekee mieli buustata sitä lisää ja saada kirjallisuuspuoli yhdistettyä audiovisuaalisen puolen kanssa, hän sanoo. Hänen työtoverinsa Janne Rosenvall on videoyhteyden päässä.
Janne Niskalan mukaan audiovisuaalisella alalla menee hyvin pohjoisessa tällä hetkellä. – Nyt vain tekee mieli buustata sitä lisää ja saada kirjallisuuspuoli yhdistettyä audiovisuaalisen puolen kanssa, hän sanoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.