Mainos

Su­pe­ryel­low läm­mit­tää jälleen Levin maail­man­cu­pis­sa

Kylmien talvikuukausien saapuessa on aika varustautua lämpimillä asusteilla ja yksi ehdottomasti tarpeellisimmista on päätä hyvin suojaava pipo.

Superyellow on Levin maailmancupin virallinen pipojen toimittaja.
Superyellow on Levin maailmancupin virallinen pipojen toimittaja.

Superyellow on ylpeä toimiessaan jälleen virallisena pipojen toimittajana Levin maailmancupissa ja yhdessä ne tulevat tarjoamaan urheilijoille ja faneille lämpöä ja mukavuutta huippusuorituksiin.

Yhdessä World Cup Levin kanssa Superyellow pyrkii edistämään kestävää ja vastuullista toimintaa niin urheilutapahtumassa kuin jokapäiväisessä elämässä.

Jokainen Superyellow’n pipo on suunniteltu ja valmistettu Suomessa huolella ja ammattitaidolla.
Jokainen Superyellow’n pipo on suunniteltu ja valmistettu Suomessa huolella ja ammattitaidolla.

Kotimainen laatu ja vastuullisuus

Superyellow’n pipojen takana on tarina vastuullisuudesta, laadukkaista materiaaleista ja tinkimättömästä kotimaisesta osaamisesta.

Jokainen pipo on suunniteltu ja valmistettu Suomessa huolella ja ammattitaidolla. Sitoutuminen ympäristöystävälliseen toimintaan ja eettiseen tuotantoon näkyy kaikessa tekemisessä.

Käytetty merinovilla on mulesing-vapaata ja peräisin eettisesti ja vastuullisesti hoidetuista lampaista. Superyellow on tunnettu kotimaan lisäksi myös kansainvälisesti, erityisesti Keski-Euroopan hiihtokohteissa ja lisää laajentumista on näköpiirissä, kertoo Superyellow’n perustaja Anna Ahlholm.

Merinovilla – Premium-materiaali kestävään tyyliin

Superyellow’n pipot valmistetaan parhaasta merinovillasta, joka tarjoaa poikkeuksellista pehmeyttä, lämpöä ja hengittävyyttä.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen materiaali, joka pitää lämpimänä kylminä päivinä ja viileänä lämpiminä päivinä. Lisäksi se on kestävä ja kevyt materiaali, joka säilyttää muotonsa ja kestävyytensä pitkään.

Merinovilla on myös biohajoavaa, joten se on ympäristöystävällinen vaihtoehto tietoisille kuluttajille, jotka haluavat tehdä kestäviä valintoja.

Levi World Cup pipo 2023.
Levi World Cup pipo 2023.

Superyellow’n tuotteet Levin maailmancupissa

Virallisten kisapipojen lisäksi tänä vuonna on myynnissä pieni erä ihanan pehmeitä pantoja. Pipoja hintaan 45€ ja pantoja hintaan 25€ voi ostaa Levin keskustan Brand Store tai kisa-alueen pop-up myymälästä Lapland Avenuelta.

Lisäksi tapahtumaan on myynnissä rajoitettu määrä parttio-passi lippuja, jotka sisältävät lipun pääkatsomoon viikonlopuksi ja Superyellow’n virallisen kisapipon.

Kisapipo kuuluu myös TOKKA ja RACE VIP-lippuihin.

Osta liput maailmancupiin lippu.fi -sivuilta. 

Tutustu Superyellow -tuotteisiin.