Koronatartunnat: Qstoc­kin vai­ku­tus ko­ro­na­tar­tun­to­jen määrään näkyy ai­kai­sin­taan lop­pu­vii­kos­ta

Maastopalot: Ka­la­joen maas­to­pa­los­ta tulossa satojen tu­han­sien eurojen tappiot

Mainos

Silke, 49, testasi kol­la­gee­ni­jau­het­ta toi­veis­sa ryp­py­jen vä­he­ne­mi­nen: ” En ollut uskoa sil­miä­ni!”

Tanskalainen kauneusvaikuttaja Silke Grane pääsi kokeilemaan kollageenijauhetta. Tulokset yllättivät hänet positiivisesti.

Silke

Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenilla on kasvava asiakaskunta Pohjoismaissa. Tanskalainen Silke Grane on 49-vuotias kauneuden ammattilainen ja työskennellyt alalla jo kaksikymmentä vuotta. Silke pääsi kokeilemaan The Solution -kollageenivalmistetta ja käytön myötä saadut tulokset olivat hämmästyttävän hyviä.

– Ryppyni vähenivät 51 prosentilla!

Näin kertoo yllättynyt Silke Grane pari päivää sen jälkeen, kun hän sai tulokset ihoanalyysistaan.

Ennen The Solution™ Beauty collagen -valmisteen käyttöä Silke kävi Helsingborgilaisen Emilie Ekstrand Skincare -hoitolan ihoanalyysissa. Analyysissa iho skannataan, ja kaikki olennainen ryppyjen syvyydestä ihon koostumukseen ja pigmenttiläiskiin kirjataan talteen laitteessa. Sama ihonhoitoanalyysi suoritettiin Silkelle vielä kaksi kertaa uudestaan: ensimmäisen kerran kahdeksan viikon käytön jälkeen ja toisen kerran vuoden jälkeen ensimmäisestä analyysista.

Kun valmistetta oli käytetty kahdeksan viikkoa, tehtiin iholle uusi skannaus samalla klinikalla. Silke oli utelias näkemään, josko Oslo Skin Labin kollageenijauheella oli vaikutusta hänen iholleen.

– Väittäisin, ettei tämä ole totta, mutta laite ei valehtele. Olen vilpittömästi yllättynyt, kertoo hän tuloksista.

Nykyisin kauneusblogia pitävä Silke on aiemmin työskennellyt maskeeraajana ja kauneustoimittajana. Säännöllisistä hoidoista ja 49-vuotiaan vakiintuneista ihonhoitorutiineista huolimatta oli kollageenijauheen vaikutus merkittävä.

Sen lisäksi, että ryppyjen syvyys oli vähentynyt 51 prosentilla, kertoi analyysi Silken olevan ”true skin age” -iältään 41-vuotias – kahdeksan vuotta todellista ikäänsä nuorempi.

– Ihoni myös tuntuu hyvältä. Skannaus osoitti ihon muuttuneen pinnaltaan sileämmäksi, jonka huomaakin meikatessa. Meikki pysyy paremmin, eikä ihoni tarvitse enää niin paljon meikkivoiteita, toteaa Silke.

The Solution™ -kollageenijauheessa ei ole mitään lisäaineita. Se on puhdasta, hydrolysoitua kollageenia – proteiinia, jota on ihossa luonnostaan, ja joka pitää sen elastisena ja sileänä. Jo 30-vuotiaana alkaa ihon kollageenipitoisuus vähentyä. Se onkin suurin yksittäinen syy ryppyjen ja juonteiden kehittymiselle. Aurinko, tupakointi ja ilman epäpuhtaudet voivat vauhdittaa kollageenipitoisuuden alenemista.

Silke Grane

The Solutionin sisältämien erityisten kollageenipeptidien säännöllisen nauttimisen on tutkimuksin osoitettu voivan vähentää ryppyjen ja juonteiden syvyyttä. Lue lisää tutkimuksista tästä!

Toisen ihonhoitoanalyysin loistavien tulosten jälkeen Silke otti tyytyväisenä Oslo Skin Labin kollageenijauheen osaksi päivittäistä rutiiniaan. Vuoden käytön jälkeen oli aika käydä kolmannessa ihoanalyysissa.

– En ollut uskoa silmiäni, kun kolmas analyysi kertoi ihon koostumuksen parantuneen vielä entisestään, sanoo Silke Grane.

Kun juonteiden syvyydessä saavutettu muutos oli niinkin merkittävä ensimmäisessä, kahdeksan käyttöviikon jälkeen toteutetussa analyysissa, eivät Silken odotukset uudelle ihoanalyysille olleet suuret.

– Ikäni huomioon ottaen olisin rehellisesti sanottuna ollut tyytyväinen, jos uuden ihoanalyysin tulokset olisivat edes lähimain yhtä hyvät kuin edellisessä mittauksessa.

Neljänkymmenen vuoden ikäisenä kehon kollageenipitoisuus laskee joka vuosi aimo harppauksin. Kollageenitason lasku on suurin yksittäinen syy ihon elastisuuden vähenemiselle, ja syvät juonteet näkyvät entistä helpommin.

– Tulokset olivat aivan uskomattomat! Ne osoittivat ihoni koostumuksen parantuneen entisestään – tarkasti ottaen kokonaiset 18 % edellisestä mittauksesta. Pienentyneiden ihohuokosten lisäksi esimerkiksi silmien ympärillä olevien ryppyjen syvyys oli vähentynyt. Paitsi että ihoni tuntuu vahvemmalta, se myös näyttää paremmalta kuin puolisentoista vuotta sitten, ennen kuin aloitin The Solution -valmisteen käytön, kertoo Silke.

Ammatistaan huolimatta Silke suhtautuu ikääntymiseen huolettomasti. Hänen mielestään tärkeintä anti age -hoidoissa on tuoda esiin paras versio omasta itsestään – ja voida hyvin!

– Pidän naurunrypyistäni, mutta haluan pitää itsestäni hyvää huolta niin pitkään kuin vain suinkin mahdollista. Ja koska työskentelen kauneusalalla, toimivat kasvoni myös eräänlaisena käyntikorttinani.

Silke on ammattinsa vuoksi tottunut kauneustuotteiden testaaja. Hän pitää hyvää ihonpuhdistusta tärkeänä, ja kuorii ihoaan usein saadakseen sille vähän lisähehkua. Seerumit, öljyt ja kosteusvoiteet ovat Silkellä päivittäisessä käytössä. The Solution -valmiste oli kuitenkin hänen ensimmäinen kokemuksensa puhtaasta kollageenista.

– Pidän erityisesti siitä, että tuote on täysin luonnollinen. Siksi se on iholle erilaisia kemikaaleja parempi, kertoo hän The Solution Beauty collagen -tuotteesta.

The Solution™ -valmisteen päivittäinen nauttiminen ei tuottanut ongelmia Silkelle. Täysin mauttomana jauhe voidaan sekoittaa mihin ruokaan tai juomaan tahansa.

– Valmisteen käytöstä tuli vain yksi pieni yksityiskohta lisää aamurutiineihini. En enää voi lopettaa The Solution -valmisteen käyttöä!

Epäileville Silkellä on vain yksi toteamus.

– Kokeile itse! Jos mahdollista, tee ihollesi analyysi ennen ja jälkeen käyttöä. Tulosten näkeminen on jännittävää, eikä iho valehtele!

Tarjous Kalevan lukijoille:

Ensimmäinen paketti The Solution -kollageenivalmistetta –60% ja tulevat paketit –30% alennuksella. Tilaa täältä >> 

Oslo Skin Lab

Vuonna 2017 perustetun Oslo Skin Labin tutkittu ja korkealaatuinen The Solution™ -kollageenijauhe on saavuttanut suuren suosion Pohjoismaissa ja myös muualla Euroopassa. The Solution™ sopii kaikille ihotyypeille, vaikuttaa kaikkialla ihossa ja luo hyvän pohjan muulle ihonhoidolle. The Solution™- tuotteessa käytettyjen patentoitujen kollageenipeptidien on tutkittu auttavan ylläpitämään sileää ihoa, lisäämään kiinteyttä ja vähentämään ryppyjen syvyyttä.

Oslo Skinlab logo